in

36 manieren om een eitje te bakken

lekker cre-ei-tief

Een eitje bakken kunnen we allemaal. Het klassieke spiegeleitje op een brakke zondagochtend is de absolute klassieker, maar we draaien onze handen ook niet om voor een goed gevulde omelet of een rommelig roereitje. Er zijn echter meerdere manieren om een ei op een smakelijke en indrukwekkende manier klaar te maken. Dus als je jezelf een keertje verveelt of je wilt na een one-night stand indruk maken op die nieuwe scharrelkip dan moet je deze video even bekijken.

In dit filmpje zie je 36 manieren om een eitje te bakken. Als je in de keuken je ei niet kwijt kan dan is het raadzaam om aandachtig te kijken naar de creatieve manieren waarop de eitjes in deze video worden klaargemaakt. Als je een veer in je kont wilt dan moet je zeker met één van deze tips een ontbijtje aan je gasten serveren. Zo moeilijk is het niet joh, appeltje, eitje.

Expert

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Deze verzekering neemt zorgen nabestaanden uit handen

      Oppositieleider Navalny naar Russisch strafkamp: dit staat hem te wachten