10 vreemdste dingen gevonden na tsunami's 12
Saved Read later
Deel dit bericht

10 vreemdste dingen gevonden na tsunami’s

Dat we nog geen 5% van de zeeën en oceanen hebben ontdekt dat is een onmiskenbaar feit. Het is dan ook geen wonder te noemen dat we regelmatig worden verrast door onbekende aangespoelde zeedieren en andere onverklaarbare verschijnselen uit het diepste van de oceaan.

Soms ontstaat er door een aardverschuiving een flinke tsunami, die met veel geweld complete dorpen van de kaart veegt. Maar ondanks de verwoestingen die de oceaan aanricht spuugt moeder natuur ook wel eens een mysterieus cadeautje uit. In deze video zien we een top 10 van deze aardse schenkingen. De meest vreemde zaken blijven na een tsunami achter, wat uiteraard weer een schat aan informatie oplevert voor biologen en natuurkundigen. We hebben nog geen zeemeerminnen of metershoge zeepaarden kunnen ontdekken, maar de wezens en objecten in dit filmpje zijn op zijn minst net zo interessant te noemen. Dit is de top 10 vreemdste dingen ontdekt na een tsunami.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.