Dit is wat we al weten over de nieuwste iPhone 15 Pro Max 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is wat we al weten over de nieuwste iPhone 15 Pro Max

September is altijd een spannende maand voor de Apple liefhebbers. Dit is dé maand waarop Apple traditiegetrouw haar nieuwste producten presenteert. Dit jaar is er vooral veel aandacht voor de nieuwste iPhone 15 Pro Max. De afgelopen maanden is hier al heel veel te doen over geweest. Speculaties waren er genoeg, maar echte zekerheid konden we nog niet krijgen. De officiële informatie krijgen we pas op 12 september binnen. Tot die tijd moeten we het doen met (harde) geruchten. In dit artikel bespreken we de meest veelbelovende geruchten en durven we voorzichtig te stellen dat we dit alvast weten over de nieuwste iPhone 15 Pro Max. 

De nieuwste kleuren 

Een telefoon moet niet alleen heel praktisch in gebruik zijn, je moet er ook een statement mee kunnen maken. De meeste mensen kijken dan ook elk jaar weer reikhalzend uit naar de kleuren die gepresenteerd gaan worden. Volgens de geruchten zullen we bij de iphone 15 pro max kleuren meer rust zien. Zo verwacht men dat de kleuren goud en dieppaars niet meer terug zullen keren en Apple zich voornamelijk focust op de basiskleuren spacezwart, zilver, blauw en grijs. Daarnaast zullen er ook wel weer een aantal nieuwere kleuren bijkomen. Zo wordt er gedacht aan een nieuwe tint blauw voor de Pro collectie. 

Bekijk ook:
Apple overtroeft Samsung: Een vergelijking van prijs en prestaties

Goud lijkt voorgoed te verdwijnen uit de nieuwe collectie. Wellicht was hier de afgelopen jaren toch te weinig animo voor. 

Veel grotere batterij 

Door de jaren heen is de vraag naar meer accucapaciteit flink toegenomen. Met de komst van de smartphones zijn we veel meer van onze telefoon gebruik gaan maken. Dit zorgt er ook voor dat deze sneller leeg raakt. Bijna iedereen zal wel herkennen dat je soms op drukke dagen je telefoon wel twee keer moet opladen om überhaupt de dag door te komen. Dat is natuurlijk niet handig. Het is prettiger als je echt een goede dag met je telefoon kunt doen. Zelfs wanneer je deze veelvuldig gebruikt. Naar verwachting heeft Apple hier bij de nieuwste iPhone 15 Pro Max dan ook flink in geïnvesteerd. Dit betekent dat de batterij naar verwachting 11 procent groter zal zijn dan die van de iPhone 14 Pro Max. Dat verschil is duidelijk te merken.

Bekijk ook:
Dit is de gemiddelde schermtijd van Nederlanders en dit kun je doen om het te beperken

Usb c-oplaadpoort 

Gebruik je nog een iPhone uit de oudere series? Dan zal ook het opladen van de iPhone 15 Pro Max even wennen worden. Deze zal namelijk een usb-c-oplaadpoort hebben. Hier heeft Apple gehoor aan gegeven, omdat de EU eist dat er meer uniformiteit komt met betrekking tot de opladers van mobiele telefoons. Hierdoor zal Apple vanaf nu enkel nog toestellen produceren met een dergelijke oplaadpoort. Als je momenteel nog een oudere generatie telefoon gebruikt, dan kan dit dus betekenen dat je ook een nieuwe oplader aan moet schaffen. Zoek dit van tevoren uit als je de 15 wil kopen, want zo weet je zeker dat je over de juiste lader beschikt. 

913

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.