in

NiceNice

Top 100 vakantiebestemmingen in Europa

Welke vakantiebestemming ga jij als eerste bezoeken na de lockdown?

Wat zijn de mooiste vakantiebestemmingen in Europa? Deze YouTube-video zet ze op een rijtje in een top 100. Maar ben gewaarschuwd: na het kijken krijg je waarschijnlijk veel zin om te reizen!

Op vakantie gaan en lekker rondreizen zit er nu niet echt in, maar we kunnen nog altijd over dromen. De wereld bevat talloze prachtige plekken, en sommige daarvan zijn misschien dichterbij dan je misschien zou vermoeden. Ook ons Europese continent heeft namelijk talloze prachtige steden en natuurgebieden, die een tripje meer dan waard zijn. Dat bewijst reiziger Ryan Shirley maar weer met zijn YouTube video. Daarin zette hij de top 100 mooiste vakantiebestemmingen van Europa op een rij. En eerlijk is eerlijk, Europa is nog mooier dan we hadden gedacht!

Bekijk ook:
Top 10 favoriete vakantiebestemmingen van Nederlanders

In de top 100 komen allerlei bekende en wat onbekendere toeristische trekpleisters voorbij. Wij Nederlanders zijn natuurlijk bekend met de schoonheid die onze hoofdstad Amsterdam te bieden heeft. Maar, daarnaast zullen de meeste van ons ook wel de beelden van Parijs, Barcelona en Londen herkennen. Dat is slechts een kleine selectie van de aangeraden bestemmingen. Want, Europa heeft nog veel (verborgen) pareltjes. Ben je nieuwsgierig naar alle Europese topbestemmingen? Kijk dan de bovenstaande video.

Bekijk ook:
Top 10 mooiste stedentrips in Europa

Waar zou jij het liefste heengaan (na de coronapandemie)? Laat een reactie achter en deel jouw Europese droombestemming!

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Star Wars fans opgelet: nieuwe films en series komen eraan

10 meest giftige paddenstoelen

Top 10 meest giftige paddenstoelen ter wereld