in

NiceNice CoolCool

Dit zijn de schoenentrends van de herfst/winter

Die jouw outfit helemaal af maken!

De slippers en sandalen kunnen weer in de kast, want de zomer is voorbij. Maar nu is natuurlijk de vraag welke schoenen je deze herfst en winter veel tegen gaat komen. Ben je van plan nieuwe schoenen aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Houd onderstaande schoenentrends dan maar goed in je achterhoofd, want met deze schoenen ben je er zeker van dat jij jouw outfits deze herfst en winter helemaal compleet maakt.

Sneakers met neutrale kleur

Ze kunnen natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken, want sneakers blijven altijd populair. Afgelopen zomer zagen we vooral veel felgekleurde sneakers, maar dit zal in de herfst en winter wat minder voorbijkomen. De aankomende periode gaan we namelijk veel neutrale kleuren zien: denk aan bijvoorbeeld wit, beige, nude en bruin. Deze schoenentrend gaan we bij zowel dames als heren veel terugzien.

Chelsea boots

We zagen ze al eerder, maar ook de aankomende periode zijn de chelsea boots weer helemaal hip. Chelsea boots zijn te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren en varianten. Hoewel deze schoenentrend niet nieuw is, is het wel zeker dat we deze boots in de aankomende tijd veel gaan zien. Het is voor zowel dames en heren een echte must-have.

Krokodillenprint

Misschien verwacht je deze niet zo snel, maar krokodillenprint is een echte schoenentrend voor deze herfst en winter, voor dames én heren. Krokodillenprint schoenen zijn vooral heel mooi in neutrale kleuren, zoals beige, bruin en zwart. Zo blijft de kleur van de schoen vrij basic, maar door de krokodillenprint geeft het toch een unieke uitstraling. Jouw outfit krijgt op deze manier een flinke boost!

Veterboots

Deze schoenentrend gaat menig hart veroveren deze herfst en winter. De veterboots zijn namelijk de ideale schoenen voor dit najaar. Ze zitten vaak comfortabel en zijn goed bestand tegen wisselvallig weer. De veterboots zijn te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren en varianten, dus er zijn altijd wel geschikte veterboots voor jou. Bij zowel dames als heren gaan we deze schoenentrend de komende tijd veel zien. De veterboots zijn goed te combineren met een chique outfit, maar ook met een spijkerbroek staan deze schoenen ontzettend mooi.

Hoge laarzen

Dames opgelet, want hoge laarzen zijn deze herfst en winter eigenlijk wel een echte must-have. Deze hoge laars is lang en zit meestal tot de knie. Het is fantastisch te combineren met verschillende outfits. Je kunt deze hoge laarzen dragen onder een jurkje, maar ook bij een broek staat het ontzettend mooi. De hoge laarzen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Wel zijn bruintinten deze herfst en winter heel populair, dus de kans is groot dat je vooral deze kleur veel terug gaat zien.

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.