Top 8 beste nieuwe films volgens de Oscars

0 Shares

Acht films ontvingen dit jaar een Oscarnominatie in de categorie “Beste Film”. In deze top 8 geven we een overzicht van de alle genomineerden van 2021. 

Judas and the Black Messiah

In Judas and the Black Messiah wordt William O’Neal (Lakeith Stanfield) ingeschakeld om te infiltreren in de Black Panther beweging. Hierbij moet hij vooral hun leider Fred Hampton (Daniel Kaluuya) in de gaten houden. Het is een lastige taak, en dan wordt hij ook nog eens verliefd op een ander lid van de Panthers. Kan dat nog goed aflopen?

Bekijk hieronder de trailer van Judas and the Black Messiah:

Mank

Mank is een biografische film en is gebaseerd op het leven van scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz (Gary Oldman). In de film zien we hoe Mankiewicz zijn meesterwerk Citizin Kane tot leven brengt.

Bekijk hieronder de trailer van Mank:

Minari

In Minari volgen we een Zuid-Koreaans gezin dat in de jaren 80′ naar Amerika verhuist. Het gezin begint een boerderij in de staat Arkansas, maar het boerenleven is niet zo makkelijk als ze hadden gehoopt.

Bekijk hieronder de trailer van Minari:

Nomadland

In Nomadland volgen we het leven van Fern. Fern (Frances McDormand) is een dame op leeftijd en is net haar baan en bezittingen verloren door de Grote Recessie. Ze laat zich hierdoor niet uit het veld slaan en begint een leven als nomade, die met een minibus door de Verenigde Staten reist.

Bekijk hieronder de trailer van Nomadland:

Promising Young Woman

In Promising Young Woman wordt een jonge vrouw geplaagd door een traumatische ervaring uit haar studententijd. Ze besluit het hier niet bij te laten, en wil wraak nemen op de verantwoordelijken. Misschien werkt dat wel therapeutisch.

Bekijk hieronder de trailer van Promising Young Woman:

Sound of Metal

In Sound of Metal volgen we het leven van een heavy-metal drummer. Hij geniet van het leven, maar dat kan niet langer wanneer hij zijn gehoor begint te verliezen.

Bekijk hieronder de trailer van Sound of Metal:

The Father

In The Father leeft een hoogbejaarde man (Anthony Hopkins) nog alleen in Londen. Hij krijgt daarbij hulp van zijn dochter, maar die verhuist binnenkort naar Frankrijk. De dochter wil daarom dat haar vader een verpleeghulp in dienst neemt, maar daar zit hij niet op te wachten.

Bekijk hieronder de trailer van The Father:

The Trial of the Chicago 7

The Trial of the Chicago 7 is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en toont het proces van de Amerikaanse overheid tegen enkele demonstranten die demonstreerden tegen de Vietnamoorlog. De zeven demonstranten worden beschuldigd van het aanzetten tot rellen en geweld, maar of dat het ware verhaal is?

Bekijk hieronder de trailer van The Trial of the Chicago 7:

Welk van deze films gaat de Oscar voor Beste Film winnen? Deel je vermoedens door een reactie achter te laten!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

239
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.