Top 10 Quizzen van Trending 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Quizzen van Trending

Bij Trending zijn we een grote fan van een leuke quiz op z'n tijd en daarom kan je hier ook regelmatig nieuwe quizzen vinden. In deze top 10 Quiz zetten we onze leukste quizzen voor je op een rij. Veel plezier!

Top 10 quiz

Het is quiztime! Op Trending.nl publiceren we wekelijks nieuwe quizzen over allerlei leuke onderwerpen. Elke quiz kan je hier terug vinden, maar hieronder staat de top 10 met onze grote favorieten:

1. Harry Potter quiz

Ben je een echte fan van Harry Potter? Dan is dit echt dé quiz voor jou. In deze quiz vragen we feitjes die iedere Harry Potter fan wel moet kennen. Weet jij bijvoorbeeld naar welke school Harry gaat? En wat de echte naam van Voldemort is? Test je Harry Potter kennis dan nu in deze quiz!

Bekijk ook:
Ben jij een echte Harry Potter super fan? Doe de quiz!

2. Formule 1 quiz

Met onze held Max Verstappen in de Formule 1 zijn we in Nederland opeens allemaal massaal fan geworden van de sport. We hopen dat Verstappen zo snel mogelijk wereldkampioen wordt van de Formule 1, maar wat weten we eigenlijk van deze sport af? In deze Formule 1 quiz kan je je kennis van de autosport testen. Veel quizplezier!

Extra tip: Overigens hebben we ook nog een Max Verstappen quiz, een Lewis Hamilton quiz en een quiz waarin je de 10 Formule 1 coureurs moet herkennen.

Bekijk ook:
Wat weet jij van Formule 1?

3. Taalquiz: kan jij de spellingsvoutjes ontdekken?

Ben jij goed in de Nederlandse taal en een held in spellen? Dan is deze taalquiz écht iets voor jou. Weet jij of het barbecue of barbeque is? En hoe schrijf je burgemeester ook al weer?

Bekijk ook:
Taalquiz: kan jij de spellingsvoutjes ontdekken?

4. Huisdierenquiz

Dit top 10 quiz lijstje is natuurlijk niet compleet zonder onze huisdierenquiz. In de huisdierenquiz testen we je kennis van onze favoriete beestjes. Weet jij welke huisdieren het meeste voorkomen in Nederland? En welke kattennaam het populairste is in ons land? Oh ja, en wanneer was het ook alweer dierendag?

Bekijk ook:
Huisdierenquiz

5. Quiz: Waar in Nederland zijn deze foto's genomen?

Als Nederlander moet je wel een beetje je eigen land kennen, dus in deze quiz testen we je vaderlandse kennis aan de hand van 10 foto's. Kan jij zien waar de foto's zijn genomen, of herken je alleen maar je eigen woonplaats?

Bekijk ook:
Quiz: Waar in Nederland zijn deze foto's genomen?

6. Muziekquiz: Kan jij deze liedjes afmaken?

In deze muziekquiz moet je bekende liedjes afmaken. Hoe ging het ook alweer verder na “Hit me baby one …” en wat komt er na de tekst:  “M’n zoon was gisteren jarig, hij werd acht jaar oud m’n schat. Hij vroeg aan mij een …”? Ben jij een echte muziekliefhebber, dan is deze top 10 quiz echt iets voor jou!

Bekijk ook:
Muziekquiz: Kan jij deze liedjes afmaken?

7. Quiz: Herken jij deze oude games?

Voor gameliefhebbers zetten we zo nu en dan ook toffe quizzen online en onze favoriet voor de top 10 quiz is toch wel deze waarin je oude games moet herkennen. Weet jij nog hoe de oude Pokémon games er vroeger uitzagen? En in welk spel kwam je dat paarse draakje of die rode vos toch ook alweer tegen?

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

8. Quiz: Waar vind je deze beroemde monumenten?

Over de hele wereld kan je prachtige monumenten vinden, maar weet je ook waar ze allemaal staan? In deze quiz testen we je geografische kennis van deze beroemde locaties. Weet jij bijvoorbeeld waar de piramides en Mount Rushmore staan? Dan is dit dé quiz voor jou!

Bekijk ook:
Quiz: Waar in de wereld vind je deze beroemde monumenten?

9. Quiz: Van wie is dit beroemde schilderwerk

Deze top 10 quiz bevat ook wat leuks voor de kunstliefhebbers, want in de onderstaande quiz moet je beroemde meesterwerken herkennen. Ben jij bekend met de werken van Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer en Michelangelo? En weet je hoe De Geboorte van Venus en De Sterrennacht eruitzien? Dan haal je vast een goede score in deze quiz.

Bekijk ook:
Quiz: Van wie is dit beroemde schilderwerk?

10. Online December PubQuiz

De Online December Pubquiz ging vorig jaar online, maar is ook nu nog erg leuk om te doen. Deze PubQuiz bestaat uit vijf categorieën: Film & TV, Sport, Eten & Drinken, Reizen en Muziek. Elke categorie bestaat uit vijf vragen en er zijn dus 25 vragen in totaal. Perfect als je zin hebt om even wat langer te quizzen en daarom kon deze ook niet ontbreken in onze top 10 quiz lijstje.

Extra tip: in december ging ook de Grote Eindjaars 2020 PubQuiz online. Deze nieuwsquiz bestaat uit 50 vragen over het jaar 2020. Misschien is het ook leuk om eens te testen of je 2020 nog niet helemaal vergeten bent! Al was 2020 natuurlijk wel een jaar wat de meeste mensen graag zouden willen vergeten…

Bekijk ook:
Online December PubQuiz

Dit was onze top 10 quiz lijst! Laat in een reactie hieronder weten wat jouw favoriete quiz is. En als je zelf nog een leuk onderwerp hebt voor een quiz dan mag je dat ook gerust met ons delen en wie weet kan je binnenkort ook daar bij ons over quizzen!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.