Vasco Translater V4
Saved Read later
Deel dit bericht

Vasco Translator V4: Jouw Universele Tolk – 108 Talen en Gratis Levenslang Internet!

Heb je een trip naar het buitenland gepland? Misschien ga je backpacken, werken of stage lopen. Veel reizigers maken zich zorgen over de moedertaal van het land van bestemming. Is dit herkenbaar voor je?

Nu mag Engels de wereldtaal zijn, niet iedereen kan dit vloeiend spreken of verstaan. En de moedertaal daadwerkelijk leren? Daar gaat de nodige tijd en energie in zitten. Maak je geen zorgen: de Vasco Translator V4 biedt de perfecte hulp. In dit artikel vertellen we je meer over deze handige tool. Lees vooral verder voor meer informatie.

De uitdagingen van buitenlandreizen

Het buitenland wordt om verschillende redenen bezocht. Veel reizigers hebben een welverdiende vakantie gepland, maar de mogelijkheden zijn breder dan dat. Zo organiseren scholen bijvoorbeeld buitenlandstages en komen ook de welbekende zakenreizen nog steeds voor. Hoe rooskleurig dit ook lijkt; een buitenlandreis kent altijd de nodige uitdagingen.

Met name de taal kent obstakels. Wil je bijvoorbeeld de weg vragen of socializen met de lokale bevolking? Communiceren is niet altijd gemakkelijk en kan voor frustraties zorgen. Zo kan het lastig zijn om jezelf verstaanbaar te maken. Misschien spreek jij geen Engels of verstaat de persoon tegenover jou dit niet. En vertrek je naar een land zoals Japan? Zie de menukaarten maar eens te ontcijferen.

Vasco Translator V4: Jouw Universele Tolk - 108 Talen en Gratis Levenslang Internet! 13

Hoe vertaal ik in het buitenland?

Als reiziger kun je veel baat hebben bij een vertaalmachine. Dit zijn handige hulpmiddelen die de buitenlandse taal vertalen naar bijvoorbeeld het Nederlands.

Dit is hetzelfde werk als wat een tolk doet, maar in dit geval maak je gebruik van online software.

Het voordeel hiervan is, dat je snel en gemakkelijk de juiste vertaling in handen krijgt. Bovendien hoef je geen dure tolk in te huren. Op deze manier heb je altijd vertaler bij de hand, waar je ook bent.

Vasco Translator V4: Jouw Universele Tolk - 108 Talen en Gratis Levenslang Internet! 14

Welke tool is wél geschikt?

Je wilt natuurlijk zorgeloos op reis gaan. Je hebt niet altijd een tolk bij je en de meeste vertalingstools moet je eerst nog ontcijferen. De slimme vertaalmachine Vasco Translator V4 is de beste hulp op je volgende trip. Deze heeft namelijk veel pluspunten:

  • Draagbaar apparaat. De Vasco Translator V4 is een draagbaar toestel, die lijkt op je smartphone. Deze stop je dus gemakkelijk in je broekzak en kun je vervolgens bij iedere situatie inzetten. Jij bezoekt de mooiste plekken, en Vasco doet de rest.
  • Afbeeldingen ontcijferen. Je kunt gebruikmaken van verschillende opties. Denk aan teksten en gesproken zinnen, maar ook aan afbeeldingen. Dit is iets waar de meeste tools niet toe in staat zijn. Je weet dus altijd waar je bent.
  • De Vasco mag dan klein zijn, veelzijdig is de tool zonder twijfel. Je kunt het apparaat in bijna 200 landen gebruiken en 108 talen laten ontcijferen. Of je nu binnen of buiten Europa gaat reizen; jij begrijpt de lokale bevolking, en zij begrijpen jou.
  • Verschillende kleuren. De Vasco V4 vertalers zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zo kun je kiezen voor Black Onyx, Stone Gray, Cobalt Blue, Ruby Red of Pearl White. Kies een kleur die bij jou past!
  • Overal beschikbaar.Of het nu gaat om een drukke straat in een grote stad of een treinstation, in een omgeving met veel lawaai hoeft u niet bang te zijn dat u verkeerd begrepen wordt. Dat is te danken aan een krachtige luidspreker die volume geeft tot 99 dB.

Vasco Translator V4: Jouw Universele Tolk - 108 Talen en Gratis Levenslang Internet! 15

Wat zijn de nadelen van andere vertaalmachines?

Naast de Vasco Translator V4, zijn er ook andere vertaalmachines die je kunt inzetten. Nu is het goed om te weten, dat deze enkele nadelen kennen – zeker ten opzichte van de Vasco Translator V4. Dat kunnen de volgende zijn:

  • Geen foto’s. Heb je een menukaart voor je of kom je een informatiebord tegen? Vaak is het lastig om deze te ontcijferen. Dat geldt ook voor de meeste vertaalmachines. Je kunt namelijk geen foto’s invoegen en de tool kan deze dus ook niet ontcijferen.
  • Technische vertalingen. De vertalingen zijn vaak erg technisch of eentonig.
  • Onjuiste zinsopbouw. Vaak worden de zinnen op een gekke manier vertaald, waardoor de zinsopbouw niet langer klopt. Dat is vervelend, want dit kan het lastiger maken om de vertaling te begrijpen. Daar kom je niet voor.
  • Maandelijkse kosten. Je moet vaak een abonnement aangaan, plaatselijk een simkaart aankopen of je zit met limiet van internet data. Dit geeft beperkingen en zorgt voor onnodige stress.

Conclusie

Heb je een reis naar het buitenland gepland, maar maak je je nu al zorgen over de communicatie in het land? De Vasco Translator V4 is de beste, draagbare hulp die je bij je kunt hebben. In tegenstelling tot alle andere tools, is deze universele vertaler tot veel in staat.

De tool weet alles te vertalen, zelfs tekst op een Japanse menukaart. Zo ga je voorbereid en comfortabel op pad. Het enige wat jij hoeft te doen, is de Vasco Translator V4 in je koffer in te pakken en de rest wordt voor je geregeld. Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Bestel de Vasco Translator V4 met 5% extra korting via kortingscode: Trending5

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.