Shiba Inu (SHIB) vs Metacade (MCADE): Welke crypto brengt je een 50x rally in 2023 volgens TikTok? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Shiba Inu (SHIB) vs Metacade (MCADE): Welke crypto brengt je een 50x rally in 2023 volgens TikTok?

Metacade (MCADE) en Shiba Inu (SHIB) zijn twee van de meest populaire opties voor investeren in crypto van dit moment. Voor investeerders die willen weten welk token het meest veelbelovend is, is het de moeite waard om naar de prijsvoorspelling voor 2023 voor Shiba Inu te kijken en te duiken in de lopende presale van Metacade.

Het lijkt misschien alsof beide tokens te laag geprijsd zijn, maar de toekomstperspectieven van de een zien er rooskleuriger uit dan de ander. Dus, zonder verder oponthoud, hier is de Metacade en Shiba Inu prijsvoorspelling voor 2023 voor iedereen die wil investeren in crypto.

Wat is Shiba Inu (SHIB)?

Shiba Inu draait op de Ethereum blockchain en wordt vertegenwoordigd door het SHIB-tickersymbool. SHIB functioneert als een ERC-20-token met een deflatoir mechanisme dat het aanbod regelt. Nadat het als grap was gemaakt, werd SHIB al snel een van de meest populaire cryptocurrencies om te investeren in crypto en wordt het nu beschouwd als een top meme coin.

Shiba Inu heeft een sterke community opgebouwd en zal er waarschijnlijk nog lang te zien zijn in de cryptowereld. Het project heeft tot doel nieuwe functies in het ecosysteem te introduceren, waaronder een speciaal ontworpen layer 2 blockchain genaamd Shibarium die SHIB als native token gebruikt.

Shiba Inu prijsvoorspelling 2023

Na een daling van meer dan 90% ten opzichte van het hoogste punt ooit in 2021, ziet de prijsvoorspelling van Shiba Inu voor 2023 er teleurstellend uit. SHIB zou halverwege 2023 een trendomkering kunnen meemaken, maar het lijkt momenteel onwaarschijnlijk dat het de vorige high van $0,000088 zal heroveren.

De prijsvoorspelling van Shiba Inu in 2023 kan voor hen die willen investeren in crypto echter nog steeds winst opleveren. De prijsvoorspelling voor Shiba Inu benadrukt een belangrijk weerstand gebied bij $0,00003, wat een 4x winst zou zijn ten opzichte van de huidige prijs.

Bekijk ook:
Trading bots op Telegram staan centraal: Bitbot leidt als de populairste crypto van 2024

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is een gloednieuw GameFi platform, een unieke kans voor het investeren in crypto, dat sinds de aankondiging van de MCADE presale in de afgelopen weken veel aandacht trekt. Het team van Metacade bouwt de grootste, meest unieke arcade op de blockchain en wil een groeiend aanbod van klassieke arcadespellen aanbieden naast populaire play-to-earn (P2E)-titels.

Blockchain gamers hebben ook toegang tot een reeks extra functies, met name een overvloed aan manieren om MCADE beloningen te verdienen, zoals staking. Een kerndoel van Metacade is om een zelfvoorzienende centrale hub te worden voor GameFi- en Web3-gebruikers, waarbij het project wordt gebruikt om innovatie in de GameFi sector te stimuleren met een sterke focus op de community.

Metacade prijsvoorspelling 2023

Metacade lanceerde onlangs de presale voor het MCADE-token en de bètafase was snel uitverkocht. Er werd meer dan $1 miljoen geïnvesteerd in slechts 3 weken en experts stonden snel in de rij om een explosieve prijsactie in 2023 te voorspellen.

De prijs van MCADE was aanvankelijk $0,008 en is voorbestemd om tegen het einde van de presale te stijgen tot $0,02 naarmate de algemene release nadert. Later in 2023 is de prijsvoorspelling voor MCADE dat het snel omhoog zou kunnen schieten en mogelijk $1 zou kunnen bereiken – een enorme winst van 50x na de presale.

Metacade zou de beste mogelijkheid van 2023 kunnen zijn voor het investeren in crypto

Hoewel de prijsvoorspelling van Shiba Inu enige winst zou kunnen opleveren voor beleggers, is deze momenteel nog aan het herstellen van een grote neergang. Als gevolg hiervan is de prijsvoorspelling voor Shiba Inu in 2023 relatief teleurstellend in vergelijking met de motivatie achter Metacade, een gloednieuw project dat een enorme belofte voor de toekomst laat zien.

Bekijk ook:
Virtual reality trends: Drie top VR-brillen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

De populariteit van de MCADE-presale is duidelijk een sterk signaal van intentie. Veel mensen die willen investeren in crypto zijn duidelijk onder de indruk van de routekaart van Metacade, die een aantal aantrekkelijke en goed gedefinieerde functies bevat om het te helpen opvallen in de wereld van Web3-gaming.

Hoe werkt Metacade?

Metacade is gebouwd op de Ethereum-blockchain, wat betekent dat elke game op het Metacade-platform gemakkelijk verdienmechanismen kan integreren, waardoor gamers MCADE-tokens kunnen verdienen terwijl ze hun vaardigheden verbeteren en van eindeloze niveaus van plezier genieten.

Daarnaast is Metacade van plan play-to-earn toernooien te organiseren waar gamers tegen elkaar kunnen strijden om grote crypto prijzen. Het platform zal gamers ook belonen voor het delen van kennis en het bijdragen aan de community, wat zal helpen om een bruisend ecosysteem van GameFi-enthousiastelingen te blijven bouwen.

Vooruitgang stimuleren voor GameFi

Metacade wil de toekomst van blockchain gaming en GameFi verder ondersteunen door middel van een baanbrekende functie genaamd Metagrants. De functie is volledig door de community aangestuurd, waarbij de gebruikers van Metacade de kans krijgen om de beste blockchain-spellen met de hand te kiezen en directe financiering te bieden om te helpen bij het ontwikkelingsproces.

Op termijn wil Metacade een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) worden. Dit geeft volledige controle aan de community van gamers, die op een authentieke democratische manier kunnen stemmen over bestuursvoorstellen en vooruitgang kunnen boeken voor het Metacade-platform.

MCADE vs SHIB: wat is de beste koop voor 2023?

De prijsvoorspelling van Shiba Inu voor 2023 is lager dan die van Metacade. Hoewel Shiba Inu van plan is om meer utility voor zijn community te introduceren, kan het simpelweg niet tippen aan de utility die al in het gaming-ecosysteem van Metacade wordt ingebouwd.

Voorlopig is MCADE nog in de presale, dus investeerders hebben een geweldige kans om te investeren in crypto terwijl de prijs laag is. Beleggers moeten echter wel snel zijn, want de presale raakt snel uitverkocht en de prijs blijft stijgen. Het wordt momenteel gewaardeerd op $0,01 per token en zal binnenkort $0,02 bereiken in de laatste ronde van de presale.

Je kunt Shiba Inu hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.