Samsung Galaxy Note 20 - alles wat je moet weten 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Samsung Galaxy Note 20 – alles wat je moet weten

Woensdag is het zo ver, dan wordt de nieuwe Samsung Galaxy Note 20 aangekondigd. Of dat echt nodig is weten we niet, want er is al een hoop uitgelekt over dit model. Wat weten we tot nu toe over de Samsung Galaxy Note 20?

Samsung Galaxy Note 20 uitgelekt

Het zou in ieder geval niet om één model gaan, maar om twee of drie modellen. In ieder geval de Galaxy Note 20 Ultra 5G, en het goedkopere basismodel Samsung Galaxy Note 20. Volgens sommige lekken zou er ook een Galaxy Note 20 plus zijn maar daar wordt nog over gediscussieerd aangezien verschillende lekken elkaar daarin tegenspreken. De modellen zouden beschikbaar zijn in de kleuren grijs, groen, koper, wit en zwart. De prijs is nog onbekend maar wordt wel over gespeculeerd. Het basismodel zou €1049 kosten en de Ultra €1299. Nogmaals, dit is puur speculatie.

Specificaties Galaxy Note 20

Natuurlijk zijn we allemaal benieuwd naar de specificaties van de nieuwste Samsung smartphone. Het basismodel zou zo'n 6,7 inch zijn terwijl de ultra variant 6,9 inch zou zijn. Over de resolutie valt niet te klagen, het basismodel zou namelijk een resolutie hebben van 2400 x 1080 pixels terwijl de ultra 3200 x 1440 zou hebben.

Kwa geheugen hebben we het ook goed. Uiteraard heeft de Ultra meer werkgeheugen dan het basismodel, namelijk 12 GB terwijl de basisversie slechts 8GB heeft. Ook de opslagruimte is natuurlijk groter bij de ultra. Waar de Galaxy Note 20 al 256GB ruimte heeft, zou je de Ultra zelfs kunnen upgraden naar het dubbele. Meer dan genoeg ruimte voor al jouw spelletjes en foto's!

Camera

Een van de belangrijkste onderdelen voor veel mensen is de camera. We willen goede foto's kunnen maken van hoge kwaliteit. Met de Galaxy Note Ultra heb je de beste foto's van de 2-3 modellen, namelijk 108 megapixels. Ook heeft het Ultra model twee 12 megapixel-lenzen voor zoom tot 50x en ultragroothoekopnamen. Het basismodel maakt gebruik van 64 megapixels.

Samenwerking Xbox

De gamers onder ons kennen xCloud ondertussen vast wel. Dit is een gaming-dienst waarbij je games kunt streamen vanaf de cloud via wifi of een mobiele dataverbinding. Deze kun je ook naar de nieuwe Samsung Galaxy Note 20 streamen. Je kunt dan rechtstreeks een game naar het beeldscherm van de smartphone streamen zonder deze te hoeven downloaden of installeren. Er wordt dus geen opslagruimte gebruikt! Natuurlijk zul je dan wel een goed internetpakket moeten hebben, anders gaan de MB's wel heel rap. Als je slim bent ga je nu alvast internet pakketten vergelijken zodat je gelijk aan de slag kunt wanneer jij de nieuwe Samsung Galaxy Note 20 in huis hebt!

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.