in

LOLLOL CoolCool OMGOMG sadsad NiceNice AngryAngry

Stel krijgt ruzie onderweg naar vakantie – man laat vrouw achter en rijdt 900 km naar huis

De vrouw is de volgende dag weer thuis gekomen

vrouw achtergelaten 900 km van huis

Soms kan het wel eens gebeuren dat je onderweg naar het vakantieadres ruzie krijgt, maar de ruzie tussen een Frans koppel liep wel heel erg hoog op. Het was zelfs zo erg dat de man zijn vrouw achterliet op een parkeerplaats langs de snelweg en terug naar huis reed. Hij had de vrouw afgezet in de buurt van de stad Orange terwijl zij zelf in Lille wonen, zo’n 900 kilometer verderop.

Man laat vrouw 900km van huis achter

De man heeft de vele telefoontjes van zijn vrouw genegeerd en reed zonder pardon terug naar Lille. De vrouw zag geen andere optie dan een hotelkamer boeken om de volgende dag per hogesnelheidstrein weer naar huis te keren. De reden achter de ruzie is niet bekend, evenals het feit of zij nog wel of niet meer samen zijn.

Achtergelaten op parkeerplaats

De bewuste parkeerplaats beschikte over een tankstation en een aantal winkels. Agenten hebben zich later ontfermd over de vrouw. Het is niet bekend of zij deze zelf heeft gebeld of dat een oplettende omstander dit heeft gedaan. Hoe dan ook, wat een leuke vakantie had moeten worden is uitgelopen tot een drama.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      SpaceX Dragon landing

      SpaceX Dragon maakt vanavond ‘splashdown’ op aarde met astronauten

      Samsung Galaxy Note 20 – alles wat je moet weten