vrouw achtergelaten 900 km van huis
Saved Read later
Deel dit bericht

Stel krijgt ruzie onderweg naar vakantie – man laat vrouw achter en rijdt 900 km naar huis

Soms kan het wel eens gebeuren dat je onderweg naar het vakantieadres ruzie krijgt, maar de ruzie tussen een Frans koppel liep wel heel erg hoog op. Het was zelfs zo erg dat de man zijn vrouw achterliet op een parkeerplaats langs de snelweg en terug naar huis reed. Hij had de vrouw afgezet in de buurt van de stad Orange terwijl zij zelf in Lille wonen, zo'n 900 kilometer verderop.

Man laat vrouw 900km van huis achter

De man heeft de vele telefoontjes van zijn vrouw genegeerd en reed zonder pardon terug naar Lille. De vrouw zag geen andere optie dan een hotelkamer boeken om de volgende dag per hogesnelheidstrein weer naar huis te keren. De reden achter de ruzie is niet bekend, evenals het feit of zij nog wel of niet meer samen zijn.

Achtergelaten op parkeerplaats

De bewuste parkeerplaats beschikte over een tankstation en een aantal winkels. Agenten hebben zich later ontfermd over de vrouw. Het is niet bekend of zij deze zelf heeft gebeld of dat een oplettende omstander dit heeft gedaan. Hoe dan ook, wat een leuke vakantie had moeten worden is uitgelopen tot een drama.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.