Trailer: FIFA 21 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Trailer: FIFA 21

Bekijk hier de trailer van de nieuwe FIFA-game. 

In de korte trailer is helaas nog niet veel gameplay te zien, maar fans kunnen verwachten dat het spel traditiegetrouw veel gaat lijken op de voorgaande FIFA-games. In de trailer is wel voetballer Kylian Mbappé te zien. De voetballer van Paris St. Germain, die met Frankrijk wereldkampioen werd, staat ditmaal op de voorkant van de game.

Naast Mbappé zijn ook voetballers Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Erling Haaland (Borussia Dortmund) en João Félix (Atlético Madrid) in de trailer te zien. Zij zijn de ambassadeurs van FIFA 21.

In oktober van dit jaar kunnen fans van FIFA weer een nieuw deel van de voetbalserie kopen. Tenminste, als corona de planning niet nog verder door de war schopt. Oorspronkelijk zou de game eerder uitkomen, maar dat ging door corona dus niet door.

Aanvullend

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.