Hoe verbetert AI-tekstherschrijving uw exemplaar? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe verbetert AI-tekstherschrijving uw exemplaar?

Kunstmatige intelligentie speelt een sleutelrol bij het toevoegen van meer gemak en productiviteit aan ons leven. Het heeft het schrijfveld aanzienlijk beïnvloed. 

Elke dag verschijnen er steeds meer AI-hulpmiddelen voor het herschrijven van tekst, omdat ze een groot publiek aantrekken, zoals copywriters, bloggers, studenten, journalisten en meer.

Copywriting is een complexe vorm van schrijven waarbij schrijvers overtuigende bewoordingen moeten produceren om mensen ervan te overtuigen iets te doen, zoals een aankoop doen, zich aanmelden voor de nieuwsbrief of op een link klikken. 

Het maken van een perfecte verkoopkopie kan dus lastig zijn voor copywriters. In dit scenario kan het nuttig zijn om hulp te krijgen van een AI-rewriter.

In deze blogpost bespreken we AI Text Rewriting en hoe dit kan helpen uw tekst te verbeteren.

Wat is AI-tekstherschrijven?

Bij het herschrijven van AI-teksten wordt gebruik gemaakt van een online AI-hulpmiddel voor het herschrijven van tekst herschrijven. De integratie van kunstmatige intelligentietechnologie maakt het gemakkelijk om nauwkeurige bewoordingen te analyseren en te vinden om de bestaande tekst mee te vervangen.

Meestal zijn deze tools gratis en vereisen de gebruikers geen vervelende aanmeldingen. Dit is de reden waarom steeds meer copywriters voor al hun schrijftaken op hen vertrouwen.

Hoe kan een AI-herschrijvingstool uw marketingtekst helpen verbeteren?

Als copywriter weet u hoe moeilijk het soms kan zijn om een goed geschreven exemplaar in eenvoudige en makkelijke bewoordingen te maken. 

Ze moeten vaak verschillende soorten marketingmateriaal maken, zoals korte beschrijvingen, posts op sociale media, enz. Het kan dus soms een uitdaging zijn om voor duidelijkheid en beknoptheid in het schrijven te zorgen.

Dit is waar een AI-rewriter van pas kan komen. Een AI-herschrijftool kan copywriters helpen hun teksten op de volgende manieren te verbeteren:

Bekijk ook:
Samsung VS15A6031R1 - Jet 60 Turbo - Steelstofzuiger review

Verbetering van de betrokkenheid

Een goede kopie houdt de betrokkenheid van de lezers intact. Het behouden van een optimale betrokkenheid is echter niet eenvoudig. 

Je hebt beperkte woordkeuzes om lezers te overtuigen de gewenste acties te ondernemen. Hulp krijgen van een AI-rewriter kan nuttig zijn.

Een AI-rewriter kan u voorzien van een verzameling nieuwe woorden en zinnen, waardoor u gemakkelijker voor aantrekkelijkere bewoordingen kunt kiezen. Laten we dit uitleggen aan de hand van een voorbeeld.

We hebben een minder boeiende tekst in een AI-rewriter geplaatst om te zien hoe het werkt.

Hoe verbetert AI-tekstherschrijving uw exemplaar? 16

We waren verbaasd over de prestaties van de AI-rewriter. Zoals je in de bovenstaande afbeelding kunt zien, kostte het bijna geen tijd om een saaie zin om te zetten in een aantrekkelijke tekst die lezers verleidt om gewenste acties te ondernemen.

Het wegwerken van redundantie

Als uw marketing kopie een hoge redundantie heeft, kan deze mogelijk geen positieve resultaten voor u opleveren. Mensen hebben een hekel aan overbodige zinnen omdat ze niet beknopt en kwalitatief zijn. Een AI-rewriter kan dit probleem helpen oplossen door overbodige zinnen te vervangen door nieuwe om de leesbaarheid en duidelijkheid te verbeteren.

Laten we het uitsplitsen aan de hand van een real-time voorbeeld. We hebben een AI-rewriter getest met de volgende redundante tekst.

Invoertekst:

‘’David liep in zijn spijkerbroek over de National Highway, de hoofdweg die door het land loopt, terwijl hij nadacht over zijn geld op een Zwitserse bankrekening, een bank die in Zwitserland bekend staat om zijn veiligheid.’’

Uitvoertekst:

”David, gekleed in een spijkerbroek, liep over de National Highway, de belangrijkste verkeersader van het land. Zijn gedachten dwaalden af ​​naar zijn beveiligde Zwitserse beurs.”

Bekijk ook:
Elektrische step kopen? Dit zijn de wetten en regels

Hoe verbetert AI-tekstherschrijving uw exemplaar? 17

Zoals je in de bovenstaande demo kunt zien, heeft de tool op slimme wijze alle zinnen die overtolligheid veroorzaakten vervangen door nieuwe die beknopt en gemakkelijk te lezen zijn.

Nieuwe schrijfideeën halen uit oude verkoopexemplaren

U krijgt de opdracht een aantrekkelijk verkoopexemplaar te maken en u heeft moeite met het vinden van de juiste formulering om verder te gaan, toch? Dit is waar een AI-herschrijftool kan helpen. 

Voer gewoon het oude verkoopexemplaar in waarvan u denkt dat het vergelijkbaar is met wat u wilt promoten. De AI-rewriter zal het op een nieuwe manier herformuleren, waardoor u meer nieuwe ideeën krijgt voor uw huidige copywriting-taak.

Laten we dit illustreren met een voorbeeld. We kozen willekeurig een oude tekst en lieten deze door een AI-rewriter lopen, en deze kwam onmiddellijk binnen een mum van tijd terug met een nieuwe, opnieuw geformuleerde versie.

Invoertekst:

‘’Wij moeten ons steentje bijdragen om onze thuisplaneet aarde te redden. Het omvat het gebruik van milieuvriendelijke producten zoals papieren zakken, het gebruik van minder water, het overstappen op elektrische auto's, enz.’’

Uitvoer van het gereedschap:

In het belang van onze thuisplaneet Aarde moet ieder van ons een rol spelen. Het omvat het gebruik van milieuvriendelijke producten zoals papieren zakken, het besparen van water, het ombouwen naar elektrische voertuigen, enzovoort.

Hoe verbetert AI-tekstherschrijving uw exemplaar? 18

We waren verbaasd om te zien hoe snel het een nieuwe versie van een tekst creëerde zonder de kernbetekenis ervan te verstoren.

Conclusie

Nu hebt u een duidelijk beeld van hoe een AI-herschrijftool uw marketingtekst kan helpen verbeteren. U kunt AI-rewriters zelf testen om te ontdekken hoe ze aan uw specifieke copywritingbehoeften kunnen voldoen.

128

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.