in

Hoe maak je jouw telefoon helemaal eigen?

Zeg nu zelf, jouw telefoon is niet jouw telefoon zonder dat je hem helemaal eigen maakt. Iedereen kan de nieuwste smartphone hebben, maar er is maar één persoon die hem zo hip versiert als jij. Je kan er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

De perfecte mobiel

Het is belangrijk om een mobiel te kiezen die goed bij jou en jouw persoonlijkheid past. Je kunt wel heel leuk een Blackberry kopen, maar als deze niet alle apps heeft die jij wilt dan heb je er niet veel aan. Natuurlijk snappen wij ook wel dat het belangrijkste is dat hij kan bellen en sms’en, maar een spelletje of internetten is ook wel zo fijn. Kijk dus goed naar de specificaties. Ben je dol op foto’s maken? Zit jij graag op Instagram? Dan is het voor jou belangrijk dat de camera van goede kwaliteit is.

Ben je niet zo van de foto’s en speel je liever spelletjes? Dan is het belangrijk dat er genoeg geheugen op je mobiel zit voor al die data die opgeslagen moet worden. Natuurlijk is het uiterlijk ook niet onbelangrijk. Je gaat natuurlijk als stoere, getrainde vent niet over straat met een roze glitter telefoon. Dat zou toch wel een beetje de imago schaden.

Lees ook:
Veilig op vakantie? Creëer een smart home!

Mobiel opfleuren

Wanneer je een telefoon hebt met de specificaties die jij wilt, is het zaak om het uiterlijk te personaliseren. Ja, dat moet echt. Tegenwoordig hebben veel mensen dezelfde telefoon, en als je hem dan op de kantine tafel laat liggen kan iemand hem per ongeluk meenemen omdat hij dacht dat die van hem was. Je kunt uiteraard een leuke achtergrond foto instellen, maar niet iedereen ontgrendelt de telefoon wanneer zij hem oppakken. Dan wordt het dus tijd om een leuk hoesje te zoeken! Ik heb zelf gezocht naar een hoesje voor de Samsung a71. Ik vind dit een fijne telefoon en hij voldoet aan mijn verwachtingen. Maar ik vond hem nog behoorlijk kaal, en het voelde totaal niet als ‘mijn’ telefoon.

Hoesjes mobiel

Er zat dus niks anders op dan het internet af te speuren en op zoek te gaan naar een leuk hoesje. Ik had al tig video’s gezien van mensen die zelf hoesjes gemaakt hadden met kit, glitters en stickers, maar dit vond ik maar niks. Dat is veel te veel werk voor mij en waarschijnlijk zou ik het nog verprutsen ook. Je moet er maar talent voor hebben. Ik ben toen bij een hoesjes outlet terecht gekomen waar ik ontzettend leuke hoesjes tegenkwam.

Lees ook:
Hack Microsoft Linux OS en verdien een ton!

Ze waren er in allerlei soorten en maten. Ik had de optie om een soort portemonnee-achtige hoes te kopen, maar ik ken mezelf en heb dat dus niet gedaan. Ik laat mijn telefoon nog wel eens rondslingeren en dan ben ik ook gelijk mijn pasjes kwijt, nee dankje!

Er waren zo veel leuke ontwerpen, dat ik een paar dagen zonder hoesje heb rondgelopen. Zelfs een hoesje kopen is voor mij een grote beslissing. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een super leuk half-transparant hoesje van spelende pinguïns. Als ik hem nu per ongeluk laat vallen, en dat doe ik nog wel eens want ik ben nogal lomp af en toe, is hij gewoon beschermd en het ziet er nog leuk uit ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarom noemen we asperges het witte goud?

Dwayne ‘The Rock’ Johnson zet vraagtekens bij aanpak Trump Black Lives Matter