Een bijzondere iPhone: de Cyberphone 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Een bijzondere iPhone: de Cyberphone

Het zou zomaar een verzamelaarsstuk kunnen worden: de Cyberphone! Een aangepaste versie van de iPhone 11 Pro, die een vette knipoog laat zien richting de Tesla Cybertruck. Je weet wel, die pick-uptruck waarbij er een ‘onbreekbare’ ruit kapot ging en dat ook nog eens bij de presentatie van deze Cybertruck. Of het nu een ode is aan de truck of juist een cynisch trekje heeft, mag je zelf beslissen. Dat de Cyberphone iets bijzonders is, is in ieder geval zeker.

Wat lijkt er op de Tesla bij de Cyberphone?

De Cyberphone lijkt op de elektrische Cybertruck omdat het dezelfde metalen hoeken heeft en hiermee wordt ook het scherm bedekt. Het scherm wordt hierdoor beschermd en is hiermee dus ‘onbreekbaar’, waar heb ik dat meer gehoord? Helaas houdt het wel in dat deze mooie telefoon een leuk prijskaartje heeft. Niet alleen vanwege de uitvoering, uitgevoerd door het Russische luxemerk Caviar, maar ook omdat het maar in een beperkte oplage uitgegeven wordt. Dat hierdoor het verzamelaarsgevoel opgewekt wordt, mag duidelijk zijn en de echt Apple fan zal er zeker extra geld voor over hebben. Je mag wel geluk hebben als je er 1 kunt scoren, want er worden er maar 99 van gemaakt! Normaal betaal je voor dezelfde telefoon bij Apple zo’n 1.100 euro. Je mag echter voor de Cyberphone rekening houden met 3.700 euro meer! De Cyberphones gaan namelijk weg voor minimaal 5.256 dollar!

Bekijk ook:
Waarom de Google Nest Protect V2 jouw volgende slimme rookmelder moet zijn

Toch maar een goedkope iPhone kopen?

Heb je wel interesse in een iPhone, maar gaat dit toch echt je budget iets te boven, dan zou je kunnen overwegen om voor een goedkope iPhone te gaan. Denk dan aan refurbished iPhones, waarbij de tweedehands toestellen volledig gereviseerd zijn. Een refurbished iPhone biedt dus wel de echte Apple toepassingen en mogelijkheden, maar is een iets minder grote aanslag op je financiën… Een Apple iPhone refurbished heeft een grote kwaliteitscontrole gehad en is helemaal schoongemaakt. Daarnaast zijn er eventueel noodzakelijke reparaties uitgevoerd, zodat er geen enkel risico gelopen wordt. Op deze manier is een iPhone kopen niet meteen een rib uit je lijf! Overigens krijg je ook garantie op een refurbished telefoon, wat je niet krijgt als je gewoon een tweedehands smartphone koopt via bijvoorbeeld marktplaats. Bij laatstgenoemde is de telefoon ook niet helemaal nagekeken en loop je dus veel meer risico!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.