Dit zijn de beste draadloze speakers voor buiten 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de beste draadloze speakers voor buiten

De zon houdt moediger en moediger stand. Daardoor zijn de tuinen en terrassen gretiger in gebruik op dit moment. In de tuin, bij het zwembad met een drankje of zonnen op je ligbed, dat is het eerste dat we doen als de zon tevoorschijn komt. Veel mensen horen hierbij ook graag een streepje muziek op de achtergrond. En wat is de beste manier om muziek tot op je terras te krijgen? Inderdaad, een draadloze speaker. Hieronder vindt je de beste draadloze speakers voor buiten.

Sonos Move

Dit zijn de beste draadloze speakers voor buiten 16

In een vijftal verschillende displayvitrines heeft speakerproducent Sonos laten zien hoe sterk de nieuwe Sonos Move-speaker wel niet is. Of De Sonos Move nu van de trap af donderde of begraven werd onder een grote hoop zand, de speaker bleef werken. Dit is vooral ‘show’ natuurlijk maar er is wel degelijk een reden waarom ze het moto ‘tegen een stootje kunnen’ zo in de kijker zetten. De Sonos Move is namelijk het allereerste toestel van de Amerikaanse fabrikant dat specifiek voor buitenshuis gebruik bedoeld is.

En toegegeven, de Sonos Move is een zeer veelzijdig toestel. Je krijgt het beste van twee werelden. Je gebruikt de speaker even gemakkelijk buiten als binnen, want hij werkt zowel op bluetooth als op wifi. Zit je met vrienden in de tuin? Dan kan iedereen dus via bluetooth contact leggen met de speaker en zo zijn of haar eigen muziek laten afspelen.

Bekijk ook:
Virtual reality trends: Drie top VR-brillen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

De Sonos Move heeft wel één nadeel: hij levert enkel mono-geluid af. De Amerikaanse fabrikant gaat er dus een beetje van uit dat mensen minstens twee of meer speakers in huis zullen halen. Op deze manier creëren ze dan een stereo-, surround- of multiroomgeluidsveld. Dit is echter wel jammer want een Sonos Move is een goed alternatief voor een dure buitenshuis-audio-opstelling, die je meestal alleen maar bij gespecialiseerde leveranciers kan bestellen.

Twee Sonos Move-toestellen dan maar? Dat kan natuurlijk perfect, maar dan betaal je wel al gemakkelijk 800 euro. Een goedkopere optie is dan om een toestel dat stereogeluid geeft te vinden. Om onverwachte plensbuien te slim af te zijn, ga je ook best nog altijd een speaker halen die stof- en waterbestendig is. Zelfs een speaker die stof- en dompeldicht is, is zeer aangeraden. Zeker als je een zwembad hebt… Zo kan de speaker een accidentele val in je zwembad overleven.

Bekijk ook:
Rel rondom stem ChatGPT: Scarlett Johansson stapt naar advocaat

Prijs

De Sonos Move is natuurlijk niet de enige draadloze speaker op de markt. De keuze is behoorlijk uitgebreid. Het kan van heel goedkoop (een JBJ JR POP voor 20,69 euro) tot heel duur (JBL BoomBox 2 voor 439 euro) gaan.

Dit zijn de beste draadloze speakers voor buiten 17

De goedkoopste modellen zijn meestal het soort draagbare speakers die kinderen meenemen naar het park. Volume en geluid zijn meestal niet echt van het niveau om continue in de tuin te laten spelen.

Kracht

Wil je speakers met voldoende kracht, minstens 40 watt in totaal speakervermogen? Dan kom je uit bij de eerder vermelde JBL BoomBox 2 (vermogen 80W) of de Harman Kardon Onyx Boombox 6 (vermogen 50W) of de JBL Extreme 2 (vermogen 40W) die tevens erg goed beoordeeld wordt bij Reviewify. Vooral de JBL doet het enorm goed qua reviews van zijn gebruikers. Het kan natuurlijk ook wel gewoon zijn omdat het één van de bekendste merken is.

Dit zijn de beste draadloze speakers voor buiten 18

957

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.