nerds
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze cadeaus geef je aan nerds met kerst!

Het is weer zover; het is koud buiten, sinterklaas is geweest, dus kerst komt er aan! Superleuk natuurlijk al die lichtjes, dat lekkere eten en de sneeuw. Oké, sneeuw hebben we al jaren niet gehad, maar toch: kerst. Het feest van ‘ vrede op aarde' en natuurlijk: kerstcadeautjes.

Nu is een doosje met kerstkransjes of kerstsokken een cadeau waar veel mensen tevreden mee zijn. Maar wat als je een cadeautje moet verzinnen voor iemand die iets meer eisen stelt. Wat als je een cadeau voor een nerd moet kopen?

Geen nood! Wij hebben een top vijf samengesteld van kerstcadeautjes voor nerds, waar ze ontzettend blij mee zullen zijn!

Nummer 5: Chromecast

Wat is er nou fijner voor een nerd om alles van je laptop, tablet of smartphone te kunnen streamen naar je televisie? Juist een Chromecast. Voor de ‘noobs' zoals de nerds je zullen noemen, zullen we kort uitleggen wat een Chromecast is. Een Chromecast is simpel gezegd gewoon een heel handige, compacte mediaspeler die je met een HDMI kabel zo inplugt in je televisie. En wil je nog nét iets beter beeld als cadeau geven? Ga dan voor de Chromecast Ultra.

Bekijk ook:
Rel rondom stem ChatGPT: Scarlett Johansson stapt naar advocaat

Deze cadeaus geef je aan nerds met kerst! 19

Nummer 4: Lego

Wie dacht dat Lego alleen voor kinderen was heeft het mis. De meeste mensen die aan Lego denken, denken aan door de kamer lopen op je blote voeten en dan op een blokje gaan staan. Gelukkig zijn nerds erg opgeruimde mensen, dus is dit risico te verwaarlozen. Maar welke Lego koop je dan voor een nerd? We hebben drie tips voor je; technisch Lego, Lego Archtitecture en natuurlijk Star Wars Lego! Vooral het laatste zal de ontvanger van je cadeau waarderen, al zal diegene dat niet direct toegeven.

Deze cadeaus geef je aan nerds met kerst! 20

Nummer 3: Philips Hue dimmer

Philips Hue lampen zijn enorm in opkomst. Vooral de mensen die van tech houden vinden dit erg leuk en in die doelgroep worden ook vrijwel de meeste lampen verkocht. De Hue lampen van Philips kunnen van kleur en felheid veranderen. Wat is er leuker om een echte nerd (die deze lampen heeft hangen) een dimmer te geven? Je plakt hem zo op de muur en klaar is kees!

Bekijk ook:
Ervaar het gemak van draadloze toegang met de Nuki Smart Lock 4.0 Pro

Deze cadeaus geef je aan nerds met kerst! 21

Nummer 2: Trivial Pursuit Harry Potter 

Nerds en Harry Potter, je kan ze eigenlijk niet los van elkaar zien. Welke nerd kan hier nou niet over mee praten? Maar ook het spel Trivial Pursuit zal hen doen glunderen van enthousiasme. En het mooie is; deze twee werelden zijn gecombineerd! Het is dus een kenniskwis die je tegen elkaar speelt met als onderwerp alles van Harry Potter!

Deze cadeaus geef je aan nerds met kerst! 22

Nummer 1: Smartwatch

Smartwatches hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Niet alleen nerds kopen deze horloges met technische hoogstandjes. Let dus op dat je dit cadeau niet voor jezelf aanschaft. Er zijn verschillende soorten smartwatches te koop. Maar zorg er voor dat je voor een klassiek model kiest.

Deze cadeaus geef je aan nerds met kerst! 23

Wij van trending.nl wensen je een nerdy kerstfeest!

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.