in

Deze cadeaus geef je aan nerds met kerst!

Hier zijn ze ontzettend blij mee

nerds

Het is weer zover; het is koud buiten, sinterklaas is geweest, dus kerst komt er aan! Superleuk natuurlijk al die lichtjes, dat lekkere eten en de sneeuw. Oké, sneeuw hebben we al jaren niet gehad, maar toch: kerst. Het feest van ‘ vrede op aarde’ en natuurlijk: kerstcadeautjes.

Nu is een doosje met kerstkransjes of kerstsokken een cadeau waar veel mensen tevreden mee zijn. Maar wat als je een cadeautje moet verzinnen voor iemand die iets meer eisen stelt. Wat als je een cadeau voor een nerd moet kopen?

Geen nood! Wij hebben een top vijf samengesteld van kerstcadeautjes voor nerds, waar ze ontzettend blij mee zullen zijn!

Nummer 5: Chromecast

Wat is er nou fijner voor een nerd om alles van je laptop, tablet of smartphone te kunnen streamen naar je televisie? Juist een Chromecast. Voor de ‘noobs’ zoals de nerds je zullen noemen, zullen we kort uitleggen wat een Chromecast is. Een Chromecast is simpel gezegd gewoon een heel handige, compacte mediaspeler die je met een HDMI kabel zo inplugt in je televisie. En wil je nog nét iets beter beeld als cadeau geven? Ga dan voor de Chromecast Ultra.

Bekijk ook:
Waarom smart home in 2021 een nog grotere trend wordt

Nummer 4: Lego

Wie dacht dat Lego alleen voor kinderen was heeft het mis. De meeste mensen die aan Lego denken, denken aan door de kamer lopen op je blote voeten en dan op een blokje gaan staan. Gelukkig zijn nerds erg opgeruimde mensen, dus is dit risico te verwaarlozen. Maar welke Lego koop je dan voor een nerd? We hebben drie tips voor je; technisch Lego, Lego Archtitecture en natuurlijk Star Wars Lego! Vooral het laatste zal de ontvanger van je cadeau waarderen, al zal diegene dat niet direct toegeven.

Nummer 3: Philips Hue dimmer

Philips Hue lampen zijn enorm in opkomst. Vooral de mensen die van tech houden vinden dit erg leuk en in die doelgroep worden ook vrijwel de meeste lampen verkocht. De Hue lampen van Philips kunnen van kleur en felheid veranderen. Wat is er leuker om een echte nerd (die deze lampen heeft hangen) een dimmer te geven? Je plakt hem zo op de muur en klaar is kees!

Bekijk ook:
Glasvezel op jouw adres? Steeds meer mensen stappen over!

Nummer 2: Trivial Pursuit Harry Potter 

Nerds en Harry Potter, je kan ze eigenlijk niet los van elkaar zien. Welke nerd kan hier nou niet over mee praten? Maar ook het spel Trivial Pursuit zal hen doen glunderen van enthousiasme. En het mooie is; deze twee werelden zijn gecombineerd! Het is dus een kenniskwis die je tegen elkaar speelt met als onderwerp alles van Harry Potter!

Nummer 1: Smartwatch

Smartwatches hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Niet alleen nerds kopen deze horloges met technische hoogstandjes. Let dus op dat je dit cadeau niet voor jezelf aanschaft. Er zijn verschillende soorten smartwatches te koop. Maar zorg er voor dat je voor een klassiek model kiest.

Wij van trending.nl wensen je een nerdy kerstfeest!

Veteran

Geschreven door Inge

AuteurTrendwatcher

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Rotterdammert Jules Deelder is heengegaan

      Het Witte Huis

      Donald Trump: Afzettingsprocedure gestart