PAKAMA Tas 2.0; de revolutionaire sporttas 12
Saved Read later
Deel dit bericht

PAKAMA Tas 2.0; de revolutionaire sporttas

Wil je altijd en overal kunnen sporten? Tijdens een wandeling in de bergen, in een hotelkamer of in je (thuis)kantoor? Zonder de PAKAMA Tas is dit niet mogelijk. Met de PAKAMA Tas ben je echter wél in staat om overal te trainen. In deze tas vind je alle sportattributen die je nodig hebt om op een leuke manier te trainen. Waar je ook bent en ongeacht hoe de omgeving er uit ziet.

De PAKAMA tas

Met de PAKAMA tas haal je je beste sportvriend in huis. Door de veel sportattributen in de tas kun je op tal van manieren trainen. Maar, dit is méér dan alleen een sporttas. Het is namelijk een volledige lifestyle tas.

Met deze tas geniet je dagelijks van veel gemak en van het gewenste comfort. De tas zit als gegoten op je rug, is van de juiste materialen gemaakt en heeft de ideale afmetingen. De tas sluit perfect op je rug aan én heeft een inhoud van 15 tot 25 liter. Je bepaalt hierbij volledig zelf wat de exacte inhoud van de tas moet zijn.

In de tas kun je onder meer een laptop, schoenen, een camera en aanverwante items meenemen. Dit doe je náást de sportattributen; je hebt al met al voldoende ruimte tot je beschiking.

Bekijk ook:
Haal alles uit je training: de top 5 sporthorloges van nu

De tas is van een waterdichte dubbele ritssluiting voorzien. Ook in de regen neem je deze sporttas dus overal naar toe, terwijl alle items in de tas netjes droog en schoon blijven. Al met al is de PAKAMA tas méér dan een revolutionaire sporttas. Het is een lifestyle tas die je dagelijks overal mee naar toe neemt.

10 sportattributen

PAKAMA Tas 2.0; de revolutionaire sporttas 16

Deze revolutionaire sporttas beschikt over maar liefst 10 sportattributen. Met deze fitnesstools kun je meer dan 500 oefeningen uitvoeren. Waar je deze oefeningen precies uitvoert, is in ieder geval volledig aan jezelf.

In de tas vind je onder meer een opvouwbare mat, een springtouw, weerstandsbanden, voetbanden, handvatten en een deur anker. Al deze fitness tools bieden veel mogelijkheden, maar zijn bijzonder compact uitgevoerd. Door de compacte afmetingen neem je de tools moeiteloos in de PAKAMA sportrugzak mee.

Uniek detail hierbij is de meegeleverde halterstang. Deze stang wordt in twee delen geleverd, waardoor je ‘m makkelijk in de tas meeneemt. Een ander hoogtepunt zijn de weerstandsbanden; het gaat hierbij om banden die je perfect voor bijvoorbeeld squats kunt gebruiken. Aangezien het om meerdere weerstanden gaat, maak je de trainingen zo zwaar als je zelf maar wilt.

Bekijk ook:
10 effectieve sporten om snel fitter te worden

Dat de tools overal te gebruiken zijn, blijkt uit onder meer de ‘sling trainer’. Dit is een soort van band die je om een tak of hek heen kunt gooien. Nadien kun je tal van spieren in je lichaam trainen met deze handige band. En deze band is dus overal te gebruiken; binnenhuis, op een berg, in de woestijn of in de jungle.

PAKAMA Tas 2.0; de revolutionaire sporttas 17

Ondersteuning vanuit de app

Bij aanschaf van de PAKAMA sportrugzak krijg je toegang tot een fitness-app. Met deze app werk je gericht naar je trainingsdoelen toe, onder meer door individuele begeleiding van toptrainers. Tevens vind je in de app complete weekprogramma’s.

PAKAMA Tas 2.0; de revolutionaire sporttas 18

Heb je niet al te veel tijd/zin om te trainen? Dan komt de Quick and Dirty Workout goed van pas. Een 7-minuten durende workout waar je een voldaan gevoel van gaat krijgen.

PAKAMA sportrugzak; revolutionair

De PAKAMA sportrugzak is revolutionair, is onwijs handig en is comfortabel. Met deze tas train je overal. Vanuit huis, maar ook op de mooiste plekken ter wereld. Bestel de PAKAMA Tas 2.0 hier.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.