NBA-held Kobe Bryant komt om het leven bij helikoptercrash 12
Saved Read later
Deel dit bericht

NBA-held Kobe Bryant komt om het leven bij helikoptercrash

De 41-jarige Kobe Bryant, voormalig professioneel basketballer, is omgekomen bij een helikoptercrash. Naast de 41-jarige sterspeler overleden nog 8 mensen, waaronder zijn dochter en een van haar vriendinnetjes. Toen de helikopter crashte vloog deze direct in brand, er was geen ontkomen meer aan.

Amerika rouwt

De NBA-held Kobe Bryant was een graag geziene verschijning. Iedere Amerikaan had deze weergaloze topper een plek gegeven in zijn of haar hart. Bryant won twee keer Olympisch Goud met de Amerikaanse ploeg en pakte daarnaast 5 keer de NBA-titel.

81 punten

Kobe Bryant was een speler die, ondanks het feit dat er heel veel ballen naast de basket gingen, erg geliefd was. Hij was de nieuwe Michael Jordan. Maar naast dit negatieve record heeft hij ook een fantastisch record op zijn naam staan. In 2006 speelde Bryant met zijn club tegen de Toronto Raptors. Hij wist in dit duel maar liefst 81 punten op zijn naam te schrijven, het hoogste puntenaantal ooit gegooid door één speler in één wedstrijd in de NBA.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.