Wordt nieuw Chinees virus de mensheid fataal?
Saved Read later
Deel dit bericht

China maakt 8 miljard euro vrij voor bestrijding Coronavirus

Het Coronavirus houdt de mensheid de afgelopen weken al flink bezig. Er is op dit moment nog steeds geen oplossing en het virus lijkt zich steeds verder te verspreiden. Gisteren werd al bekend dat ook tijdens de incubatietijd het virus besmettelijk is. Hierdoor wordt de kans op een gigantische uitbraak natuurlijk steeds groter.

Steeds meer besmettingen

Waren er eerst nog een kleine duizend besmettingen, zien we nu dat deze al opgelopen is naar ruim 2700. De besmettingen zijn op dit moment nog niet vastgesteld in Nederland en België, maar Frankrijk heeft er al wel mee te maken. Daarnaast zijn er ook besmettingen in de VS, Canada en tal van Aziatische landen.

Sluiting van grenzen

Er zijn steeds meer grenzen die gesloten worden. Zo sluit onder andere Nepal de gehele grens om te voorkomen dat het virus zich ook in Nepal gaat settelen. De autonome regio Macau heeft aangegeven mensen uit de regio van Wuhan niet meer binnen te laten. Maar daar blijft het niet bij. De Chinese overheid heeft besloten dat alle scholen en universiteiten gesloten blijven tot 2 maart.

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.