Saved Read later
Deel dit bericht

Lingerie Fighting Championship

Heb je jezelf ooit de vraag gesteld: “Hoe zou een MMA wedstrijd eruit zien als de meisjes die de ronde aangeven zouden vechten in de ring?” Welkom bij de Lingerie Fighting Championship ook bekend als: The world's most controversial MMA league.

Het concept lijkt de grens te zoeken tussen sport, entertainment en exhibitionisme. Het raakt de grens van wat acceptabel is. Sinds de creatie in “Sin City” Las Vegas in het jaar 2014 is de LFC verbannen om terug te keren naar de staat Kansas nadat de vechters bij een Guilty Pleasures show te provocatief gekleed waren. Om je een wat beter beeld te geven, hier is een video met highlights voor je.

De Nevada State Athletic Commission heeft de league veroordeeld voor het niet hebben van een gewichtsklasse. Dit zorgt ervoor dat vrouwen rond gegooid kunnen worden, gewurgd en body-lammed door zwaardere tegenstanders.

Feministen noemen het een “verdrietige poel van agressie” of een mannen fantasie. Ook krijgt de league kritiek voor het stelen van iets wat vrouwen kracht had moeten geven. Voorstanders zijn van mening dat het vrouwen representeert die op weg zijn naar legitieme MMA.

Bekijk ook:
5 zwemsporten die je verbaasd zullen laten staan

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.