in

Jullie leukste reacties op NED-SPA

Wat vonden jullie van de wedstrijd?

Nederland spanje reacties

Vanavond werd er in de Johan Cruijff ArenA een interland gespeeld tegen Spanje, de nummer zes van de FIFA-wereldranglijst. Hoewel het maar een oefenduel was, was dit wel een belangrijke wedstrijd. De beste tien Europese landen worden volgende maand groepshoofd bij de WK-kwalificatieloting. Nederland staat precies tiende op de lijst.

Loting WK-kwalificatie

De loting zal op 7 december plaatsvinden. Er zullen 55 Europese landen onderverdeeld worden in zes potten. De tien hoogt geklasseerde landen op de FIFA-wereldranglijst zullen in Pot 1 verdwijnen. Nederland staat op dit moment op plaats 10, maar Zwitserland zit al in onze nek te hijgen met 6 punten verschil. De loting wordt gedaan op basis van de FIFA-ranglijst van 26 november waardoor er nog weinig tijd is voor verandering. Het is nog mogelijk voor Zwitserland om ons voorbij te gaan, maar dat wordt wel lastig. Zij moeten tijdens de interlandperiode nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen België spelen, en tegen Spanje en Oekraïne voor de Nations League.

Bekijk ook:
Zijn er vulkanen in Nederland?

Nederland – Spanje

De vriendschappelijke interlands tellen minder zwaar mee voor de wereldranglijst ten opzichte van de Nations League duels, maar een overwinning op Spanje is meer dan welkom. Wij hebben tijdens de wedstrijd jullie leukste Tweets bijgehouden en wij willen deze graag met jullie delen! Wat vond jij van de wedstrijd?

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ranking: The Lord of the Rings films

Het stijlen van een kantoorinterieur