Nederland spanje reacties
Saved Read later
Deel dit bericht

Jullie leukste reacties op NED-SPA

Vanavond werd er in de Johan Cruijff ArenA een interland gespeeld tegen Spanje, de nummer zes van de FIFA-wereldranglijst. Hoewel het maar een oefenduel was, was dit wel een belangrijke wedstrijd. De beste tien Europese landen worden volgende maand groepshoofd bij de WK-kwalificatieloting. Nederland staat precies tiende op de lijst.

Loting WK-kwalificatie

De loting zal op 7 december plaatsvinden. Er zullen 55 Europese landen onderverdeeld worden in zes potten. De tien hoogt geklasseerde landen op de FIFA-wereldranglijst zullen in Pot 1 verdwijnen. Nederland staat op dit moment op plaats 10, maar Zwitserland zit al in onze nek te hijgen met 6 punten verschil. De loting wordt gedaan op basis van de FIFA-ranglijst van 26 november waardoor er nog weinig tijd is voor verandering. Het is nog mogelijk voor Zwitserland om ons voorbij te gaan, maar dat wordt wel lastig. Zij moeten tijdens de interlandperiode nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen België spelen, en tegen Spanje en Oekraïne voor de Nations League.

Bekijk ook:
10 effectieve sporten om snel fitter te worden

Nederland – Spanje

De vriendschappelijke interlands tellen minder zwaar mee voor de wereldranglijst ten opzichte van de Nations League duels, maar een overwinning op Spanje is meer dan welkom. Wij hebben tijdens de wedstrijd jullie leukste Tweets bijgehouden en wij willen deze graag met jullie delen! Wat vond jij van de wedstrijd?

https://twitter.com/DanPlatt_/status/1326638129793609728

https://twitter.com/DutchessKat/status/1326638779432636416

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.