Het stijlen van een kantoorinterieur 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Het stijlen van een kantoorinterieur

Is het de hoogste tijd om het kantoorinterieur eens om te gooien of begin je net met het inrichten van een nieuw kantoorpand? Dan is het wel belangrijk om goed na te denken over het interieur.  Het moet namelijk voor alle werknemers een fijne plek zijn, waarbij ze ook gestimuleerd worden om productief te blijven werken. Echter is dit nog niet eens zo makkelijk, want waar begin je mee en hoe staat dit uiteindelijk in het kantoor? Allereerst is het belangrijk om een interieurstijl te kiezen die bij jouw bedrijf past. Dit is namelijk de basis van de inrichting en hierdoor kun je makkelijker de rest van de kantoormeubelen kiezen. Houd jij van industrieel, robuust, stoer, modern, Scandinavisch of wellicht romantisch? Het kan allemaal! Bedenk dus goed wat je als bedrijf wilt uitstralen.

De basis van het kantoorinterieur

Zodra er is bepaald welke interieurstijl past bij het bedrijf kun je aan de slag met het uitkiezen van de kleuren. Allereerst kun je natuurlijk een mooie kleur op de muur zetten, zodat niet alles wit is. Echter is het wel belangrijk om de kleuren licht te houden, want dit draagt bij aan de productiviteit. Daarbij is veel licht in een kantoor erg belangrijk. Deze kleur kun je eventueel ook doortrekken naar de kantoormeubelen. Zodra jij dit hebt gedaan kun je echt beginnen. Er wordt aangeraden om met de grootste meubels te beginnen, zodat het daarna steeds makkelijker wordt om dingen daaraan toe te voegen. Bureaus, bureaustoelen en kasten zijn dus de eerste kantoormeubelen die je kunt gaan aanschaffen.

Bekijk ook:
Optimaliseer jouw netwerkervaring: Het belang van visitekaartjes met QR code

Inspiratie van Pinterest

Heb jij de grootste meubels inmiddels aangeschaft? Dan kun je verder gaan met de rest van de kantoorartikelen. Een computer, toetsenbord, muis, notitieblokken een leuke poef, een fijne fauteuil: er blijft genoeg over om nog bij te voegen. Mix en match alle kleuren en meubels met elkaar zodat het een passend geheel wordt en jij met je bedrijf een bepaalde uitstraling hebt. Weet je niet zo goed wat je eigenlijk wil? Bekijk eens diverse kantoren op Pinterest voor inspiratie.

Een sfeervol kantoor

Als laatste kun je diverse accessoires aanschaffen. Van verlichting en planten tot aan gezellige kaarsjes en schilderijen! Voeg eventueel nog wat zomerartikelen toe, zodat jij in ieder geval al een lekker zomers gevoel op kantoor hebt!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.