5 tips om succesvolle sportweddenschappen af te sluiten 9
Saved Read later
Deel dit bericht

5 tips om succesvolle sportweddenschappen af te sluiten

Sinds 1 oktober 2021 is de markt van sportweddenschappen veranderd. Vanaf die datum kun je alleen maar bij bookmakers met een geldige vergunning een sportweddenschap plaatsen. Dit betekent dat je van de gewenste betrouwbaarheid en veiligheid uit kunt gaan.

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn uiteraard belangrijke zaken, maar dat geldt ook voor de winst. Als je een weddenschap op een sportwedstrijd zet, wil je hier uiteraard geld mee verdienen. De ervaring leert dat dit lang niet voor iedereen weggelegd is.

Merk je zelf ook op dat je de meeste bets verliest? Dan doe je er verstandig aan om onderstaande 5 tips consequent op te volgen.

Tip 1: plaats altijd een single weddenschap

Het is erg verleidelijk om een combi weddenschap af te sluiten. Je combineert bijvoorbeeld drie relatief simpele weddenschappen met elkaar, waarmee je bijvoorbeeld een quote van 2 krijgt. Dit klinkt als een makkelijke verdubbelaar, maar de ervaring leert dat combi weddenschappen vaak verkeerd gaan.

Kies daarom altijd voor een single weddenschap. Met een single weddenschap is de kans op succes veel groter. Uiteraard is het hierbij wel belangrijk om naar de odd te kijken. Een single weddenschap met een odd van 1,15 plaatsen heeft bijvoorbeeld weinig zin.

Bekijk ook:
Dit is de aanleiding van bizar incident met Turkse scheidsrechter

Tip 2: schakel je emoties uit

Heb je drie verliesgevende weddenschappen geplaatst? Dan bestaat de kans dat je emoties de overhand krijgen. Je maakt door je emoties nog meer geld naar je account over en je gaat met grote bedragen inzetten. Puur om de eerder gemaakte verliezen terug te verdienen.

Dit is echter iets dat je vooral niet moet doen. Het is van belang om altijd je emoties uit te schakelen. Elke weddenschap die je plaatst, moet je op basis van rationele redenen doen. Doe daarom goed onderzoek naar weddenschappen en kijk niet naar het verleden. Daarmee voorkom je dat verliesgevende weddenschapen bepalen welke weddenschappen je nu gaat plaatsen.

Tip 3: maak gebruik van bonussen

Het is sowieso verstandig om van bonussen gebruik te maken. Deze bonussen leveren een financieel voordeel op, zeker als je de overige tips uit dit artikel opvolgt. Check daarom de bonus code bet365 Nederland, maak hier gebruik van en zet met deze bonus de gewenste weddenschap.

Uiteraard is het wel zaak om goed naar de voorwaarden te kijken. Tegen welke odd moet je de bonus bijvoorbeeld inzetten? En hoe vaak zou je de bonus rond moeten spelen voordat je uit kunt betalen?

Bekijk ook:
De 10 meest herkenbare, ongemakkelijke momenten in de sportschool

Tip 4: speel met beleid

Dit is mogelijk de beste tip die gegeven kan worden. Speel altijd met beleid, schakel je emoties uit en stel inzetlimieten in. Dankzij zo’n limiet voorkom je dat je veel te veel geld in gaat zetten.

Daarnaast is het advies om alleen te wedden met geld dat je kunt missen. Pakt je weddenschap onverhoopt verkeerd uit? Dan is dat maar jammer. Het is niet wenselijk dat je hierdoor direct in de financiële zorgen komt. Speel daarom met beleid en alleen met geld dat je kunt missen.

Tip 5: geloof niet alles dat je leest

Op het internet zijn helaas veel cowboyverhalen te lezen. Dit zijn verhalen van mensen die bijvoorbeeld duizend euro per maand verdienen. Als je dat ook wilt, kun je bij hen tips inkopen. Voor jou levert dit niet altijd winst op, terwijl de betreffende persoon een flinke inkomstenbron opbouwt.

Moraal van het verhaal: geloof niet alles dat je leest. Doe altijd je eigen onderzoek, hou je eigen strategie aan en laat je niet leiden. Niet leiden door emoties, niet leiden door andere mensen en niet leiden door je eerdere verliezen.

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.