Vakantiefoto groeit uit tot internet hit 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vakantiefoto groeit uit tot internet hit

Een vrouwelijke influencer uit Engeland heeft een wel heel bijzonder vakantiekiekje gedeeld. Steph Elswood had in eerste instantie namelijk niet eens door wat er op de achtergrond gebeurde. De pinguïns waarmee ze op de foto wilde in Zuid-Afrika hadden het toch nét even iets drukker met iets anders.

Boulders Beach

De fitnesscoach en influencer was op vakantie in Zuid-Afrika en, volgens haar Instagram-pagina, genoot ze er flink van. Zo ook van het tripje naar Boulders Beach. Dit is een beschut strand waar veel pinguïns vertoeven.

Vogelende pinguïns

Na tien minuten had Steph Elswood het voor elkaar. De foto was gemaakt en ze stond er perfect op. Ware het niet dat de gevleugelde vrienden er iets minder perfect op stonden. En dit is niet de enige foto van de influencer waarin dit te zien is. De hele rits met foto's die ze in die tien minuten tijd gemaakt heeft, bevat foto's van parende pinguïns. Dat is nou weer even jammer.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

Overlast door toeristen

Daarnaast waren er meteen volgers die haar wezen op het feit dat de pinguïns op Boulders Beach vaak erg gestresst zijn. Gestresst door alle mensen die steeds maar weer te dichtbij komen. Natuurlijk reageerde de influencer hier meteen op, en gaf aan dit niet te weten. Daarnaast vertelde ze in haar edit meteen dat ze, wanneer ze dat wist, niet naar Boulders Beach was gegaan.

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.