love island
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze 6 bloedmooie dames zijn te zien in het nieuwe seizoen van Love Island

Vanaf 11 juli kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Love Island. Het reality programma staat bol van liefde, drank, seks en jaloezie, en dat is natuurlijk smullen voor de kijker. Wat ook smullen is zijn de 6 single dames die de boel daar op stelten komen zetten. Wij maken graag even kennis met deze bloedhete chicks.

De single meiden van Love Island 2022

Sunita

Dit pareltje is 21 jaar en komt uit Nederland. Ze werkt al jaren als model, en is ook al jaren single. Ze hoopt in het programma de ware liefde te vinden, want ze is al lang genoeg vrijgezel. Waar is ze al die tijd geweest? Wij zitten zeker voor de buis om haar te bewonderen.

De beeldschone Fé maakt haar leeftijd liever niet bekend, maar we weten wel dat de Nederlandse een opticien in opleiding is. Aan haar prachtige ogen te zien is dit beroep op haar lijf geschreven. Ze houdt niet van dating-apps, dus koos ze voor de villa van Love Island.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Manon

De Vlaamse Manon is gek op dieren en heeft daarom drie paarden, drie honden, vier kippen en een aquarium. Ze heeft alleen haar grootste knuffelbeer nog niet gevonden, Die hoopt ze in Love Island te vinden, ze ziet er in ieder geval uit om door een ringetje te halen.

Tene

Dit 26 jarige model uit Nederland is twee jaar single en helemaal klaar voor een nieuw avontuur in de liefde. Ze zet zich ook in voor vrouwen die alopecia hebben, een ziekte dat haaruitval veroorzaakt. Het is dus een powervrouw met een missie! Ze is van plan om zich bloot te geven in de villa van Love Island. We zijn benieuwd!

Kimbery

De 24 jarige Kimbery komt uit België en heeft Filipijnse roots. Ze won in 2020 de kroon tijdens de Miss Exclusive-verkiezing, en is nu klaar voor het avontuur van de liefde. De villa van Love Island is wat haar betreft de perfecte plek om haar droomman te vinden. Wij kijken graag toe hoe ze hem weet te verleiden.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Amandine

Amandine is een Vlaamse beauty van 20 jaar en is vastbesloten om de liefde van haar leven te veroveren. Ze heeft in ieder geval een droombaan; het coachen van meiden voor een Miss-verkiezing. Ze zegt dat een man extra punten scoort als hij ook van dieren houdt.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.