Ramen wassen gaat 3x sneller dan op de traditionele manier
9.5
Saved Read later
Deel dit bericht

Kärcher Window Vac WV 2 Ruitenreiniger review

Op welke manier was jij de ramen van jouw woning? Doe je dit echt nog op de traditionele manier met een emmertje en een zeem? Of gebruik jij al een ruitenreiniger? Met een ruitenreiniger ben je in ieder geval in staat om bijzonder snel jouw ramen te wassen. Zonder dat je daar zélf heel veel kracht voor hoeft te zetten. Als je nog op zoek naar een goede ruitenreiniger bent, is de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition mogelijk interessant voor je!

In deze Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition review vertellen wij je graag alles over deze ruitenreiniger. Zo bespreken we de belangrijkste specs, de voordelen, de nadelen én het prijskaartje. Tot slot vind je in deze review ook nog ons eindoordeel.

Wat zijn de belangrijkste specificaties van de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition?

Wil jij zo min mogelijk tijd besteden aan het wassen van de ramen? Dan is een ruitenreiniger absoluut een goed idee. Om uiteindelijk de beste ruitenreiniger uit te kunnen kiezen, is het verstandig om naar de specificaties te kijken. Hieronder vind je in ieder geval de belangrijkste specificaties van de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition:

  • Werkbreedte: 28 centimeter
  • Gebruikstijd: 35 minuten
  • Oplaadtijd: 180 minuten
  • Gewicht: 0,6 kilogram
  • Afmetingen: 12 x 28 x 32 centimeter (lxbxh)
  • Capaciteit vuilreservoir: 150 ml

Over sommige van deze specs zijn wij enthousiast. Over enkele van deze specs zijn wij ook iets minder enthousiast. Wil je hier meer over weten? Neem deze Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition review op je gemakje door en verdiep je daarmee verder in deze ruitenreiniger.

Wat zijn de voordelen van de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition?

In de schoonmaakwereld is Kärcher één van de beste merken. Dat is het geval in de wereld van hogedrukreinigers, maar ook zeker in de wereld van ruitenreinigers. Onder de naam ‘WV2’ heeft dit merk meerdere ruitenreinigers aangeboden, waarbij deze variant toch wel de beste is. Dat is aan onder meer de volgende voordelen te danken.

Werkt onwijs snel

Met de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition kun je echt onwijs snel werken. Het is lastig om dit in woorden uit te drukken, maar het volgende spreekt eigenlijk tot de verbeelding: met deze ruitenreiniger was je jouw ramen tot 3x sneller dan op de traditionele manier. Als je veel tijd wilt besparen, is dit dan ook een prima keuze!

Lange accuduur

Zoals hierboven al aangegeven, heeft Kärcher meerdere WV2 varianten uitgebracht. Ten opzichte van die varianten weet de Black Edition zich te onderscheiden met een waanzinnige accuduur. Als je de accu volledig opgeladen hebt, doe je hier maar liefst 35 minuten mee. Dit is ruim 40% langer dan bij de andere WV2 modellen van Kärcher.

Twee zuigmonden

Bij aanschaf van deze ruitenreiniger krijg je twee zuigmonden aangeleverd. Dit betreft de standaard zuigmond en een smallere zuigmond. De standaard zuigmond heeft een breedte van 28 centimeter, terwijl de smallere zuigmond 17 centimeter breed is. Met dank aan deze twee zuigmonden kun je in principe alle soorten ramen wassen.

Duidelijk display

Op deze ruitenreiniger heeft Kärcher een display aangebracht. Op dit display zie je onder meer wat de resterende acculading is. Erg handig, aangezien je hierdoor tijdig de accu op kunt laden. Tevens zijn wij te spreken over de duidelijkheid van dit display; het display bevindt zich eigenlijk perfect in het gezichtsveld.

Makkelijk te bedienen

Wil je 3x zo snel de ramen wassen? Dan is de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition ideaal voor je. Je werkt hiermee niet alleen snel, maar ook bijzonder aangenaam. Dit is onder meer aan het minieme gewicht te danken; slechts 600 gram. Ook het ergonomische handvat en de afmetingen dragen bij aan de makkelijke bediening.

Reservoir makkelijk te legen

De Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition heeft een vuilreservoir van 150 ml. Dat is op zich prima; je hoeft dit reservoir niet al te vaak te legen. Op het moment dat je het reservoir wel wilt legen, hoef je niet bang te zijn voor vieze handen. Je kunt dit reservoir namelijk volledig legen zonder in aanraking met het vuile water te komen!

Uitgebreide toepassingsmogelijkheden

Met de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition kun je allerlei soorten ramen wassen. Het gaat hierbij om normale ramen, om spiegels, om tegels, om tafels van glas, om gladde oppervlaktes en om douchecabines. Eigenlijk kun je alle kanten op met deze ruitenreiniger.

Wat zijn de nadelen van de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition?

Is het allemaal koek en ei bij deze ruitenreiniger? Nee, dat is niet het geval. Toen wij deze ruitenreiniger uit mochten proberen, stuitten wij ook op enkele nadelen. Over deze nadelen informeren wij je ook graag uitgebreid.

Opladen duurt lang

Wil je de accu van de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition volledig opladen? Dan mag je hier wel even de tijd voor uittrekken; pakweg 3 uur. Dit is in onze ogen echt aan de lange kant. Tijdens deze uren kun je de ruitenreiniger bovendien niet gebruiken.

Laat snel strepen achter

Tevens is het jammer dat dit apparaat snel strepen achterlaat. Volgens Kärcher ligt dit echter niet aan het apparaat. Nee, dit zou moeten komen door de manier wáárop de ramen gewassen worden. Om dit nadeel tegen te gaan, is het advies daarom om goed de handleiding door te nemen.

Wat kost de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition?

Heb je interesse om deze ruitenreiniger aan te schaffen? Dan hoef je met een bedrag van slechts 55 euro op de proppen te komen. In onze ogen is dit echt een ideaal prijskaartje. Zeker omdat je van de gekende kwaliteit van Kärcher uit kunt gaan.

Is de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition aan te raden?

Ja, wij kunnen de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition absoluut aanraden. Deze ruitenreiniger werkt snel, werkt relatief makkelijk en is voordelig geprijsd. Ook is het fijn dat je dit apparaat voor meerdere doeleinden kunt gebruiken, onder meer dankzij de twee meegeleverde zuigmonden. Al met al een ware aanrader!

Webwinkel bezoeken >

Conclusie

Wij raden de Kärcher Window Vac WV 2 Black Edition absoluut aan. Deze ruitenreiniger werkt snel, relatief makkelijk en is voordelig geprijsd.

9.5
Voordelen
Tot 3x sneller ramen zemen Lange accuduur Twee zuigmonden Duidelijk display Makkelijk te bedienen Reservoir makkelijk te legen Uitgebreide toepassingsmogelijkheden
Nadelen
Opladen duurt lang Laat snel strepen achter
  • Review9.5

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.