Nederlanders zeggen massaal de Nationale Postcode Loterij op in december en januari 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Nederlanders zeggen massaal de Nationale Postcode Loterij op in december en januari

Naarmate de dagen korter worden en ‘s ochtends pas laat het grauwe donker door een winters zonnetje wordt verdreven, weet je dat het weer het seizoen van de loterijen is. Dit is de periode waarin je als consument in de aanloop naar de feestdagen voortdurend wordt lastiggevallen met opdringende advertenties om dit jaar ook je geluk met een lot te beproeven. Menigeen zwicht uiteindelijk voor de belofte om het nieuwe jaar met vele miljoenen op de bank te beginnen. In de praktijk zal je banksaldo door deelname aan de Postcode Loterij echter vaak juist omlaag gaan. Maar van dat eens zo aanlokkelijke Postcode Loterij abonnement afkomen is meestal verre van gemakkelijk.

Wedden dat je niet wint?

De overgrote meerderheid van de Nederlanders zal de beloofde grote stapel aan virtuele bankbiljetten nooit te zien krijgen van een van de vele loterijen die Nederland rijk is. De kans om bij de Postcode Loterij te winnen is namelijk ontzettend klein. Om maar even een voorbeeld te noemen, je hebt een grotere kans in Nederland om door bliksem geraakt te worden. Correctie, een drie keer zo grote kans zelfs.

Bekijk ook:
Zo laat je jouw motor shinen

Dat plaatst je winstkansen niet alleen in een nieuw perspectief, maar ook de kosten die je kwijt bent aan deze hopeloze hobby. Loterijen zijn namelijk verre van goedkoop, voor een enkel ticket ben je standaard al bijna twee tientjes kwijt. Het vervelende is echter dat wanneer je eenmaal vastzit aan een loterij, het lastig is om er ook weer uit te stappen. Mensen mogen de winstkans van een loterij dan wel gigantisch overschatten, maar onderschatten daarentegen vaak het gedoe dat erbij komt kijken om een loterij-abonnement op te zeggen.

Spijt van een abonnement bij de Postcode Loterij

In december en januari (wanneer de nieuwjaarskater ook een financiële blijkt te zijn) hebben veel Nederlanders flinke spijt van het Postcode Loterij abonnement dat ze zijn aangesmeerd. Maar vanwege het gedoe dat het kost om dit abonnement op te zeggen, laten ze het vaak maar liggen of dienen ze hun opzegging maanden later pas in. Dat kost je veel geld, voor een hobby die in 99,99999986% van de gevallen je nooit een forse prijs op zal leveren.

Bekijk ook:
Zo laat je jouw motor shinen

Gelukkig bestaat er een dienst die je hiermee kan helpen. Tegen een kleine vergoeding nemen zij je de moeite uit handen om succesvol je abonnement op de Postcode Loterij op te zeggen. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook heel veel geld.

Wanneer je opgelucht adem kunt halen na het opzeggen, is het ook belangrijk dat je hier wat van leert. Laat je in het vervolg niet overtuigen door gladde straatverkopers of tranentrekkende commercials, maar gebruik je gezond verstand. Dat is uiteindelijk de meest effectieve en bewezen manier om rijk te worden.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.