Welke gameconsole past bij mij? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Welke gameconsole past bij mij?

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel consoles te vinden op de game markt. Een grote kans dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Welke console is het allerbeste is natuurlijk een belangrijke vraag maar nog belangrijker is het om te weten welke console het beste bij jou past. We gingen voor je op onderzoek uit en kwamen tot de volgende conclusies.

Controllers zijn ontzettend belangrijk

Menig gamer zal beamen dat de controller van jouw console een van de belangrijkste punten is. Wanneer jouw controller gewoon simpelweg niet lekker in de hand ligt, wordt het vervelend om te gamen. Na een tijdje zul je gewoon last gaan krijgen van je handen, en dat is natuurlijk niet de reden dat je aan het gamen bent. Daarom is het aan te raden om, voor je een keuze gaat maken, te kijken of de controller van de spelcomputer wel lekker in de hand ligt. Eigenlijk hetzelfde als wat je doet wanneer je schoenen gaat kopen.

Bekijk ook:
De opkomst van mobiel betalen in Nederland: Payconiq en verder

Prestaties

Op de huidige line-up van spelcomputers en gamecomputers valt weinig aan te merken. Of het nu gaat om een Playstation 4, XBOX of een retesnelle gamecomputer. Op basis van de specificaties van de spelcomputers zul je zeker niet in de steek gelaten worden. Daarnaast is het niet alleen zo dat de spelcomputers vandaag de dag prima werken. Ook de ontwikkelaars van games weten tegenwoordig precies wat ze uit een spelcomputer kunnen halen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de prestaties.

Multiplayers zijn niet altijd cross-platform

Maakt het niet uit welk type controller je gebruikt? Dan is het altijd nog belangrijk om te weten dat lang niet alle games cross-platform werken. Dat betekend dat je in een online multiplayer niet kunt spelen met vrienden die een ander type console gebruiken. Is er dus een spel dat je heel graag met je vrienden wil spelen? Zoek dan eerst uit of je deze wel cross-platform kunt spelen, anders kan dit natuurlijk een grote teleurstelling zijn.

Bekijk ook:
Alle online goksites van Nederland vind je op Sportgokken.eu

Winacties

Er zijn natuurlijk ook winacties te vinden op het internet. Of het nu gaat om een XBOX of Playstation 4. Regelmatig wordt er wel een spelcomputer weggegeven. Wil je een Playstation winnen? Gamevideos.nl geeft iedere week een Playstation 4 PRO weg! En eerlijk is eerlijk, de stappen die je daarvoor moet volgen zijn toch echt wel ontzettend gemakkelijk. Wij doen mee met de winactie, jullie ook?

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.