Wat waren de populairste kindernamen in 2019? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat waren de populairste kindernamen in 2019?

De cijfers van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) zijn weer bekend gemaakt. Welke namen werden er het meest gegeven aan kinderen? We hebben ze even voor je op een rijtje gezet.

Emma, Mila & Sophie

Natuurlijk zijn er ontzettend veel leuke namen voor meisjes. Maar je zult als ouder toch een keuze moeten maken. En dat deden de meeste ouders dan ook met succes. De meest voorkomende meisjesnaam in het afgelopen jaar is Emma. Maar liefst 731 baby's kregen deze roepnaam. Daarnaast scoren ook Mila (671 keer) en Sophie (645 keer) erg goed. In 2018 stond de naam Julia bovenaan, maar in 2019 eindigde deze naam op de vijfde plaats.

Noah, Daan en Lucas

Bij de jongens zijn er ook tal van leuke namen te vinden. Hier kwam de naam Noah (785 keer) als meest populaire naam uit de bus. Ook Daan (717 keer) en Lucas (672 keer), de nummer één van vorig jaar, scoorden goed.

Bekijk ook:
De beste kinderwagens; onze top 5!

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.