Is er een goede oplossing tegen zweetvoeten? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Is er een goede oplossing tegen zweetvoeten?

Iedereen heeft er wel eens last van. Zweetvoeten. De ene persoon heeft er net iets meer last van dan de ander. Maar natuurlijk blijft het een vervelend fenomeen. Niemand vindt het leuk om rond te lopen met zweetvoeten. Toch zijn er maar weinig echt goede oplossingen om zweetvoeten te voorkomen. Maar wat kun je er dan wel aan doen? We gingen voor je op onderzoek uit.

Waarom stinken zweetvoeten zo erg?

Je zou waarschijnlijk verwachten dat zweet enorm stinkt. Zeker wanneer je aan zweetvoeten denkt. In werkelijkheid is dat helemaal niet het geval. Zweet is zelfs geurloos. De geur komt niet van het zweet zelf. De enorme lucht die je ruikt komt van bacteriën. Deze bacteriën houden van warme en broeierige omgevingen. Daarnaast vinden ze een vochtige omgeving ook helemaal niet erg. Deze bacteriën, die in je oude huidcellen leven, scheiden een hele penetrante geur uit. De geur die wij kennen als zweetvoetengeur.

Bekijk ook:
Om deze reden zou je altijd een rol toiletpapier in de koelkast moeten bewaren

Hygiëne is erg belangrijk

Wanneer het op zweetvoeten aankomt is hygiëne sowieso erg belangrijk. Uiteindelijk is dat de plek waar de meeste winst te halen valt. Zorg ervoor dat je je voeten regelmatig wast, en dat je regelmatig wisselt van schoenen. Dat zijn al een aantal dingen waar je ontzettend veel winst op kunt besparen. Maar als je alle tips geprobeerd hebt, wordt het natuurlijk zoeken naar andere oplossingen.

De oplossing? Pak het probleem aan bij de bron!

Er gaan tal van verhalen rond op het internet over oplossingen voor zweetvoeten. Belangrijk is dat je zweetvoeten aanpakt bij de bron van de problemen. Je voeten dus. Er zijn tal van geurvreters en inlegzolen te vinden die het probleem met zweetvoeten op zouden moeten lossen. Echter werken deze oplossingen voor korte duur. Wat wel helpt, ook voor langere tijd, zijn de oplossingen van Pedifris. Het werkt eigenlijk heel simpel. Nadat je je voeten hebt gewassen of hebt gedoucht breng je een speciale anti-transparant spray aan op je voetzool en tussen je tenen. Hierdoor zal je een stuk minder zweten. Daarnaast doe je een beetje poeder in je schoenen. Niemand meer over z’n nek wanneer jij je schoen uit trekt? Probeer het dan gewoon!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.