walibi fright nights afgelast
Maurice De Vries/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Walibi Fright Nights en Spooky Days afgelast – bekijk hier foto’s

Walibi heeft al twee avonden van Fright Nights en Spooky Days erop zitten, maar helaas worden die nu afgelast. De evenementen zijn per direct stop gezet. Dat heeft het park in overleg met de gemeente Dronten en de veiligheidsregio besloten.

Walibi Fright Nights en Spooky Days afgelast

De aanleiding hiervoor was de manier waarop het evenement verliep in verband met de coronaregels. Mensen hielden geen afstand van elkaar, vooral niet toen het begon te regenen. Walibi heeft zelf nog mondkapjes uitgedeeld om het iets veiliger te maken, maar besloten dat dit niet genoeg was. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het virus en de maatregelen, hebben zij toch besloten om per direct de evenementen stop te zetten.

Compensatie Walibi

Het was de bedoeling dat het park open zou blijven tot 1 november. Walibi heeft nu besloten dat zij tot en met 25 oktober open zullen blijven, maar wel zonder de Halloween evenementen uiteraard. Er wordt nog besproken hoe de mensen die al kaartjes hebben gekocht voor de week waarin het park gesloten zal zijn worden gecompenseerd. Hier verwachten zij uiterlijk in november bericht over te kunnen geven.

Walibi Halloween ervaringen

Niet alleen het park is teleurgesteld in de manier waarop mensen met de coronamaatregelen omgingen. Meerdere mensen hebben hun ongenoegen geuit op Twitter. Wij hebben een paar Tweets eruit gekozen zodat je zelf een beetje een idee krijgt hoe het eraan toeging in Walibi.

https://twitter.com/ericgerri/status/1315061898317045760

https://twitter.com/Midnightsatdawn/status/1314673763984736257

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.