in ,

Vrouwen opgelet: Max Verstappen is weer beschikbaar!

Max Verstappen heeft geen vriendin meer

Max Verstappen Vriendin

Laten we eerlijk zijn, Max Verstappen is niet de lelijkste. En we weten nu dat jij wellicht je kans kunt pakken volgende keer dat je hem in de kroeg ziet, hij heeft namelijk verteld dat hij geen vriendin meer heeft.

Max Verstappen vriendin

Voorafgaand aan de Grand Prix van Eifel werd Max Verstappen geïnterviewd door het Duitse RTL. Het interview ging niet helemaal zonder slag of stoot, en was eigenlijk wel een beetje awkward genoemd. Presentator Kai Ebel had allerlei populaire zoektermen op een lijstje gezet voor Max Verstappen om op te reageren. Bij de eerste vraag sloeg de sfeer al gelijk om. De populairste zoekterm naar Max Verstappen is ‘Max Verstappen Freundin’. Dit was best pijnlijk voor Max omdat hij geen vriendin meer blijkt te hebben.

Dilara Sanlik

De coureur had sinds 2018 een relatie met Dilara Sanlik. Zij hadden elkaar ontmoet via Helmut Marko, de adviseur van Red Bull. Zij is een Duitse vrouw met roots in Turkije. Tevens is zij ook de nicht van Victoria Swarovski (van het sieradenmerk). Als antwoord op de eerste zoekterm reageerde Max ‘dat begint al goed. Max Verstappen vriendin. Dat is het eerste wat jullie vragen? Ik heb er geen meer. Ik ben weer alleen’.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Quiz: Weet jij waar deze toeristische foto is genomen?

walibi fright nights afgelast

Walibi Fright Nights en Spooky Days afgelast – bekijk hier foto’s