Max Verstappen Vriendin
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouwen opgelet: Max Verstappen is weer beschikbaar!

Laten we eerlijk zijn, Max Verstappen is niet de lelijkste. En we weten nu dat jij wellicht je kans kunt pakken volgende keer dat je hem in de kroeg ziet, hij heeft namelijk verteld dat hij geen vriendin meer heeft.

Max Verstappen vriendin

Voorafgaand aan de Grand Prix van Eifel werd Max Verstappen geïnterviewd door het Duitse RTL. Het interview ging niet helemaal zonder slag of stoot, en was eigenlijk wel een beetje awkward genoemd. Presentator Kai Ebel had allerlei populaire zoektermen op een lijstje gezet voor Max Verstappen om op te reageren. Bij de eerste vraag sloeg de sfeer al gelijk om. De populairste zoekterm naar Max Verstappen is ‘Max Verstappen Freundin'. Dit was best pijnlijk voor Max omdat hij geen vriendin meer blijkt te hebben.

Dilara Sanlik

De coureur had sinds 2018 een relatie met Dilara Sanlik. Zij hadden elkaar ontmoet via Helmut Marko, de adviseur van Red Bull. Zij is een Duitse vrouw met roots in Turkije. Tevens is zij ook de nicht van Victoria Swarovski (van het sieradenmerk). Als antwoord op de eerste zoekterm reageerde Max ‘dat begint al goed. Max Verstappen vriendin. Dat is het eerste wat jullie vragen? Ik heb er geen meer. Ik ben weer alleen'.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.