Vrouw geëlektrocuteerd in bad 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw geëlektrocuteerd in bad

In Frankrijk heeft afgelopen vrijdag een tragisch ongeval plaats gevonden. Een 45-jarige vrouw kwam om het leven nadat haar telefoon in het water viel van het bad waar zij in zat.

Levenloos gevonden in bad

De vrouw had eerder diezelfde dag gedemonstreerd tegen de nieuwe pensioenplannen van de Franse regering. Thuis aangekomen ging de vrouw in bad en legde haar telefoon aan de lader. Enige tijd later werd de vrouw levenloos gevonden door haar man en zoon.

Opladen en water, de slechtste combinatie ooit

Het is niet de eerste keer dat iemand geëlektrocuteerd wordt door het opladen van een mobiele telefoon. Het opladen van een telefoon in combinatie met water zorgt zeker voor problemen. Alles wijst er dan ook op dat de vrouw geëlektrocuteerd is en vervolgens het leven moest laten.

Eind vorig jaar gebeurde een soortgelijke situatie met een Nederlands meisje. Zij liep ernstige brandwonden op nadat haar opladende telefoon in bad was gevallen.

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.