Onder stroom door telefoon 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Onder stroom door telefoon

In Nederlands is een dertienjarig meisje onder stroom komen te staan. Ze liet haar telefoon, die aan de lader lag, in het bad vallen.

Diepe brandwonden en bewusteloosheid

Toen de telefoon, inclusief lader, uit haar hand viel, schreeuwde het meisje het uit van de pijn. Haar moeder kwam direct naar de badkamer en trok direct de stekker uit het stopcontact. Vervolgens tilde ze haar dochter uit het bad. Door de stroom die vrij komt bij een dergelijke actie raakte het meisje voor korte tijd bewusteloos. Daarnaast had ze last van spiersamentrekkingen. Om deze redenen werd ze naar het ziekenhuis gebracht. Hier bleek dat het meisje twee diepe brandwonden had. Eentje in haar hand, de ander op haar buik. In het officiële rapport zijn de foto's ook zichtbaar van deze brandwonden.

Geheugenverlies

Het meisje kon, door dat wat er gebeurd was, niet meer precies vertellen wat er eigenlijk gebeurd was. Ze leed aan geheugenverlies. Door onder andere de spiersamentrekkingen en de brandwonden was al vrij eenvoudig te concluderen dat het meisje was geëlektrocuteerd. Gelukkig kon het meisje het brandwondencentrum vrij snel weer verlaten. Wel is ze nog geopereerd aan de gigantische brandwond op haar buik.

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

Waarschuwing

Door middel van dit nieuws vragen verschillende artsen om goed na te denken bij wat je doet. Sluit nooit elektrische apparaten aan in de buurt van water. Ook stekkerdozen of loze snoeren kunnen dit soort problemen veroorzaken.

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.