in ,

sadsad

Onder stroom door telefoon

Na het lezen van dit artikel neem jij je telefoon niet meer mee in bad

In Nederlands is een dertienjarig meisje onder stroom komen te staan. Ze liet haar telefoon, die aan de lader lag, in het bad vallen.

Diepe brandwonden en bewusteloosheid

Toen de telefoon, inclusief lader, uit haar hand viel, schreeuwde het meisje het uit van de pijn. Haar moeder kwam direct naar de badkamer en trok direct de stekker uit het stopcontact. Vervolgens tilde ze haar dochter uit het bad. Door de stroom die vrij komt bij een dergelijke actie raakte het meisje voor korte tijd bewusteloos. Daarnaast had ze last van spiersamentrekkingen. Om deze redenen werd ze naar het ziekenhuis gebracht. Hier bleek dat het meisje twee diepe brandwonden had. Eentje in haar hand, de ander op haar buik. In het officiële rapport zijn de foto’s ook zichtbaar van deze brandwonden.

Geheugenverlies

Het meisje kon, door dat wat er gebeurd was, niet meer precies vertellen wat er eigenlijk gebeurd was. Ze leed aan geheugenverlies. Door onder andere de spiersamentrekkingen en de brandwonden was al vrij eenvoudig te concluderen dat het meisje was geëlektrocuteerd. Gelukkig kon het meisje het brandwondencentrum vrij snel weer verlaten. Wel is ze nog geopereerd aan de gigantische brandwond op haar buik.

Bekijk ook:
Top 10 complottheorieën over het coronavirus

Waarschuwing

Door middel van dit nieuws vragen verschillende artsen om goed na te denken bij wat je doet. Sluit nooit elektrische apparaten aan in de buurt van water. Ook stekkerdozen of loze snoeren kunnen dit soort problemen veroorzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.