Bazaar Beverwijk geteisterd door incontinente muizen

0 Shares

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft een druk weekend gehad. De Bazaar in Beverwijk werd afgelopen weekend volledig gecontroleerd. De NVWA bindt gaat op deze manier de strijd aan tegen de muizenplaag die zich in de markthallen bevindt. En geloof het of niet, dat blijkt absoluut nodig.

Veertig medewerkers

Het gebeurt niet vaak dat de NVWA zo’n groot onderzoek start. De controle in Beverwijk wordt uitgevoerd door bijna veertig medewerkers van de NVWA. Daarnaast werken ze ook nog eens in duo’s, iets wat normaliter ook niet gebeurd.

Ongediertebestrijding

Het gigantische complex kampt al langere tijd met problemen met ongedierte. Zo moest vorig jaar nog een notenkraam gedwongen worden gesloten omdat de muizen hun urine en keutels tussen de noten achterlieten. De ongediertebestrijder van het complex was in het afgelopen jaar acht maanden afwezig. Maar waarom?

Conclusies

De NVWA houdt niet van de manier waarop zaken worden gedaan in De Bazaar. En terecht, zo blijkt. Er werden vijf panden gesloten. Daarnaast zullen 39 ondernemers een officiële schriftelijke waarschuwing krijgen. Ook zullen er 22 bestuurlijke boetes worden uitgedeeld.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.