Bazaar Beverwijk geteisterd door incontinente muizen 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Bazaar Beverwijk geteisterd door incontinente muizen

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft een druk weekend gehad. De Bazaar in Beverwijk werd afgelopen weekend volledig gecontroleerd. De NVWA bindt gaat op deze manier de strijd aan tegen de muizenplaag die zich in de markthallen bevindt. En geloof het of niet, dat blijkt absoluut nodig.

Veertig medewerkers

Het gebeurt niet vaak dat de NVWA zo'n groot onderzoek start. De controle in Beverwijk wordt uitgevoerd door bijna veertig medewerkers van de NVWA. Daarnaast werken ze ook nog eens in duo's, iets wat normaliter ook niet gebeurd.

Ongediertebestrijding

Het gigantische complex kampt al langere tijd met problemen met ongedierte. Zo moest vorig jaar nog een notenkraam gedwongen worden gesloten omdat de muizen hun urine en keutels tussen de noten achterlieten. De ongediertebestrijder van het complex was in het afgelopen jaar acht maanden afwezig. Maar waarom?

Conclusies

De NVWA houdt niet van de manier waarop zaken worden gedaan in De Bazaar. En terecht, zo blijkt. Er werden vijf panden gesloten. Daarnaast zullen 39 ondernemers een officiële schriftelijke waarschuwing krijgen. Ook zullen er 22 bestuurlijke boetes worden uitgedeeld.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.