nieuwszenders kappen donald trump af

Verschillende omroepen laten Donald Trump niet spreken op TV

0 Shares

Het gaat er op dit moment hard aan toe in de Verenigde Staten, en de spanning blijft maar stijgen. We weten nog steeds niet definitief wie er nu precies de volgende president gaat worden. Nog niet alle stemmen zijn geteld. Huidige president Donald Trump is er heilig van overtuigd dat er fraude is gepleegd en dat hij de rechtmatige winnaar is. Nu blijkt dat verschillende grote nieuwszenders klaar zijn met de uitspraken van Donald Trump.

Nieuwszenders laten Trump niet spreken

Gisteravond laat, Nederlandse tijd, heeft Donald Trump een persconferentie gegeven. Het leek er echter op dat veel nieuwzenders het wel gehad hebben met Trump, want zij lieten de persconferentie niet volledig horen. Sterker nog, ze hebben hem zelfs onderbroken en praatte door hem heen. Volgens de nieuwszenders waren Trump zijn uitspraken ongegrond en wilden zij geen platform zijn waar onwaarheden verspreid werden.

Hoe staat het er op dit moment voor?

We zitten nu nog te wachten op de uitslagen van Georgia, Arizona, Pennsylvania, North Carolina en Nevada. Donald Trump heeft drie staten nodig EN Pennsylvania om te winnen. Biden heeft slechts twee staten nodig OF Pennsylvania. Als Biden de staat Pennsylvania weet te winnen, is het game over voor Donald Trump. Er wordt verwacht dat we de uitslag van Georgia vandaag nog zullen horen.

Bekijk ook:
Peiling: BBB en VVD stijgen in de peiling, CDA en D66 grote verliezers

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.