nieuwszenders kappen donald trump af
Saved Read later
Deel dit bericht

Verschillende omroepen laten Donald Trump niet spreken op TV

Het gaat er op dit moment hard aan toe in de Verenigde Staten, en de spanning blijft maar stijgen. We weten nog steeds niet definitief wie er nu precies de volgende president gaat worden. Nog niet alle stemmen zijn geteld. Huidige president Donald Trump is er heilig van overtuigd dat er fraude is gepleegd en dat hij de rechtmatige winnaar is. Nu blijkt dat verschillende grote nieuwszenders klaar zijn met de uitspraken van Donald Trump.

Nieuwszenders laten Trump niet spreken

Gisteravond laat, Nederlandse tijd, heeft Donald Trump een persconferentie gegeven. Het leek er echter op dat veel nieuwzenders het wel gehad hebben met Trump, want zij lieten de persconferentie niet volledig horen. Sterker nog, ze hebben hem zelfs onderbroken en praatte door hem heen. Volgens de nieuwszenders waren Trump zijn uitspraken ongegrond en wilden zij geen platform zijn waar onwaarheden verspreid werden.

Hoe staat het er op dit moment voor?

We zitten nu nog te wachten op de uitslagen van Georgia, Arizona, Pennsylvania, North Carolina en Nevada. Donald Trump heeft drie staten nodig EN Pennsylvania om te winnen. Biden heeft slechts twee staten nodig OF Pennsylvania. Als Biden de staat Pennsylvania weet te winnen, is het game over voor Donald Trump. Er wordt verwacht dat we de uitslag van Georgia vandaag nog zullen horen.

Bekijk ook:
Auteursrecht Mickey Mouse vervallen - En hij maakt direct een opmerkelijk debuut

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.