in

Verschillende omroepen laten Donald Trump niet spreken op TV

En waar wachten we op dit moment nog op?

nieuwszenders kappen donald trump af

Het gaat er op dit moment hard aan toe in de Verenigde Staten, en de spanning blijft maar stijgen. We weten nog steeds niet definitief wie er nu precies de volgende president gaat worden. Nog niet alle stemmen zijn geteld. Huidige president Donald Trump is er heilig van overtuigd dat er fraude is gepleegd en dat hij de rechtmatige winnaar is. Nu blijkt dat verschillende grote nieuwszenders klaar zijn met de uitspraken van Donald Trump.

Nieuwszenders laten Trump niet spreken

Gisteravond laat, Nederlandse tijd, heeft Donald Trump een persconferentie gegeven. Het leek er echter op dat veel nieuwzenders het wel gehad hebben met Trump, want zij lieten de persconferentie niet volledig horen. Sterker nog, ze hebben hem zelfs onderbroken en praatte door hem heen. Volgens de nieuwszenders waren Trump zijn uitspraken ongegrond en wilden zij geen platform zijn waar onwaarheden verspreid werden.

Hoe staat het er op dit moment voor?

We zitten nu nog te wachten op de uitslagen van Georgia, Arizona, Pennsylvania, North Carolina en Nevada. Donald Trump heeft drie staten nodig EN Pennsylvania om te winnen. Biden heeft slechts twee staten nodig OF Pennsylvania. Als Biden de staat Pennsylvania weet te winnen, is het game over voor Donald Trump. Er wordt verwacht dat we de uitslag van Georgia vandaag nog zullen horen.

Bekijk ook:
Poll: Hoop je dat Mark Rutte na de verkiezingen weer minister-president van Nederland wordt?

 

Bekijk ook:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

muggen in het najaar

Nog steeds last van muggen? Dit is waarom!

De 6 interessantste feitjes over bier

De 6 interessantste feitjes over bier