in

Vermist 12-jarig meisje op tijd terecht voor begrafenis moeder

Zij is nu onderweg naar Kroatië voor de begrafenis van haar moeder

Sara gevonden

Sinds dinsdagmiddag werd een 12-jarig meisje, Sara, vermist. Haar moeder overleed zondag waarna zij door haar Zwolse vader werd meegenomen. Hierdoor werd zij onttrokken aan het toezicht van een gezinsvoogd. Haar stiefvader deed toen een emotionele oproep om haar weer te vinden. Het meisje is nu weer terecht en is op tijd voor de begrafenis van haar moeder in Kroatië.

12-jarig meisje Sara terecht

Het meisje is in goede gezondheid. Zij woonde samen met haar moeder en stiefvader en zag haar biologische vader om het weekend. De moeder was ongeneeslijk ziek. Sinds juli loopt er al een procedure om het meisje onder opzicht te stellen omdat de Raad voor de Kinderbescherming zich zorgen maakte over wat er zou gebeuren met Sara na het overlijden van haar moeder. Sara heeft eerder tegen een therapeut gezegd dat zij haar vader niet als haar vader ziet.

Begrafenis moeder

Een vriendin van de familie weet te vertellen dat het meisje onderweg is naar Kroatië zodat zij bij de begrafenis van haar moeder kan zijn. De moeder heeft een Kroatische achtergrond. Een goede vriendin van de moeder en stiefvader vertelt dat de biologische vader niet wou dat het meisje naar Kroatië zou gaan voor de begrafenis. Het is niet bekend hoe de politie op het spoor is gekomen van de verblijfplaats van de 12-jarige. Ook kan er verder geen informatie gegeven worden over deze zaak.

Bekijk ook:
Doodgewaande man duikt na vijf jaar weer op

 

Bekijk ook:

Is dit opmerkelijk, boeiend of trending?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.