Vermissing Myrthe en Ruth eindigt dramatisch 8
Vermissing Myrthe en Ruth eindigt dramatisch
Saved Read later
Deel dit bericht

Vermissing Myrthe en Ruth eindigt dramatisch

Ruth en Myrthe waren sinds enkele dagen vermist. Zij waren dinsdag een drankje gaan doen in Doetinchem. Het plan was om daarna naar het huis van een van de dames te gaan. Zij hadden de vader van Myrthe gebeld met de mededeling dat ze nog even een after party zouden houden en dat Myrthe dan rond twee uur naar huis zou komen.

Het vreemde was dat de telefoons van de beide meiden rond 00.45 niet meer te bereiken waren. Vroeg in de morgen ontdekten de twee families van de vriendinnen dat er iets niet helemaal in orde was. Op woensdag startte zij een grote zoekactie en hebben zij op verschillende locaties gezocht. Dit leverde echter niets op. Ook de politie begon zich er al vroeg mee te bemoeien. Zij probeerden op diverse manieren contact met de dames te maken. Ook poogden zij om achter telefoongegevens te komen.

Dramatische ontknoping

Donderdagmiddag kreeg de zoektocht helaas een dramatische ontknoping. De auto van de twee vriendinnen werd gevonden in een berm aan de Gelderse Wehl. Voor Myrthe kwam de hulp te laat, helaas is zij overleden. Ruth werd zwaargewond naar het ziekenhuis over gebracht. De auto werd donderdag aangetroffen door de politie langs de Liemerseweg. Zij zagen de auto bij toeval tijdens een surveillance. De auto was in de bosjes gereden waardoor je hem amper zag liggen. Een agent die op de auto afliep hoorde zachtjes geklop uit de auto komen. Een van de twee vriendinnen was helaas al overleden. De ander was zwaargewond maar zij was nog wel aanspreekbaar.

Bekijk ook:
70.000 parkeerboetes uitschrijven in één jaar? Het lukte deze Spaanse agent

Eenzijdig ongeluk

De politie denkt dat de vrouwen van de weg zijn geraakt. Zij zijn tegen een boom gereden en daarna is de auto over de kop geslagen. De politie zoekt nog uit wanneer en hoe laat het ongeluk precies heeft plaatsgevonden. Het autowrak is precies op de plek gevonden waar Myrthe en Ruth voor het laatst gezien waren en waar de afterparty werd gehouden. Het is heel goed mogelijk dat zij dinsdagavond laat al van de weg zijn geraakt. Volgens de politie was het een eenzijdig ongeval. Het is een drama dat de auto zo ver van de weg tot stilstand is gekomen in de bosjes. Was dit niet gebeurt dan waren de vriendinnen wellicht op tijd gevonden en was de hulp voor Myrthe op tijd geweest.

985

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.