kappers besmet
Saved Read later
Deel dit bericht

Twee kapsters in Amerika besmet, mogelijk 147 anderen ook besmet

In Amerika zijn kapsalons ook open, en dat heeft nu mogelijk voor 149 besmettingen gezorgd. In de Amerikaanse staat Missouri, waar de kapsalons sinds 4 mei weer open zijn, zijn twee kapsters van dezelfde salon positief getest op het coronavirus. Mogelijk hebben zij 147 klanten aangestoken.

Kappers coronavirus

Een van de kapsters weet sinds afgelopen vrijdag dat zij het virus heeft. In de periode van 12 mei tot en met 20 mei heeft zij 84 klanten geknipt en is zij met 7 collega's in aanraking geweest. De tweede kapster is dit weekend positief getest. De afgelopen week heeft zij vijf dagen gewerkt en heeft zij 56 mensen kunnen knippen. De tweede kapper zou milde klachten gehad hebben.

Beschermingsmiddelen kappers

De kapsters en hun klanten hebben allemaal de maatregelen opgevolgd en een mondkapje opgedaan. Alle 149 mensen hebben het advies gekregen om twee weken in quarantaine te gaan. Hopelijk hebben de mondkapjes hen beschermd voor het virus. De kapsalon in kwestie wordt voorlopig gesloten en gereinigd.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

818

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.