in

Twee kapsters in Amerika besmet, mogelijk 147 anderen ook besmet

Alle 149 mensen moeten nu in quarantaine

kappers besmet

In Amerika zijn kapsalons ook open, en dat heeft nu mogelijk voor 149 besmettingen gezorgd. In de Amerikaanse staat Missouri, waar de kapsalons sinds 4 mei weer open zijn, zijn twee kapsters van dezelfde salon positief getest op het coronavirus. Mogelijk hebben zij 147 klanten aangestoken.

Kappers coronavirus

Een van de kapsters weet sinds afgelopen vrijdag dat zij het virus heeft. In de periode van 12 mei tot en met 20 mei heeft zij 84 klanten geknipt en is zij met 7 collega’s in aanraking geweest. De tweede kapster is dit weekend positief getest. De afgelopen week heeft zij vijf dagen gewerkt en heeft zij 56 mensen kunnen knippen. De tweede kapper zou milde klachten gehad hebben.

Beschermingsmiddelen kappers

De kapsters en hun klanten hebben allemaal de maatregelen opgevolgd en een mondkapje opgedaan. Alle 149 mensen hebben het advies gekregen om twee weken in quarantaine te gaan. Hopelijk hebben de mondkapjes hen beschermd voor het virus. De kapsalon in kwestie wordt voorlopig gesloten en gereinigd.

Bekijk ook:
Is een oorlog nog te voorkomen?

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Man en vrouw lopen met lijk in koffer

Coronavirus mutatie maakt het virus nog besmettelijker