Man en vrouw lopen met lijk in koffer 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Man en vrouw lopen met lijk in koffer

In de buurt van het Dean bos in Glos zijn een man en vrouw gearresteerd. Ze liepen namelijk over straat met een torso in hun koffer! De vrouw van rond de 20 uit Birmingham en een man in de 30 uit Wolverhampton liepen over straat vlakbij Coleford, Glos toen een agent ze aanhield. De agent vroeg zich af wat het paar deed met een koffer om 23:30 uur (12 mei)  en vroeg het stel de koffer te openen. Op dat moment ontdekte hij de torso in de koffer.

Een groot deel van het bos is gelijk afgezet in verband met forensisch onderzoek. Een woordvoerder van de Gloucetershire Police gaf aan dat de weg gesloten is in verband met een politie onderzoek. Het betreft de A4136 tussen Monmouth en Coleford. Het onderzoek richt zich vooral op het gebied rond de Stowfield Quarry en het directe gebied daaromheen.

De man en vrouw zijn gearresteerd op verdenking van moord. Wie de persoon in de koffer is dat is momenteel nog niet bekend. Ook wat het motief zou kunnen zijn is onbekend. In het nabijgelegen bos zijn andere delen van het lichaam gevonden, welke delen dit zijn heeft de politie niet openbaar gemaakt.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.