in ,

LOLLOL AngryAngry

Steeds meer 5G-masten opzettelijk verbrand

Het complottheorie over de link tussen 5g-masten en het coronavirus begint langzamerhand meer aanhangers te krijgen. Het zijn angstige tijden, dus deze theorieën worden al snel geloofd. Er is nog geen officieel onderzoek gedaan naar de link tussen deze twee. Toch zijn de aanhangers van deze theorie zo overtuigd dat zij 5g-masten in brand steken.

Zes masten in brand

De fanatiekelingen lijken vooral in Brabant te wonen. Afgelopen week waren er al vier masten in brand gestoken in Deurne, Nuenen, Beesd en Rotterdam. Afgelopen nacht kwamen daar ook nog twee masten bij in Oudenbosch. Bij sommige van deze gevallen zou ook de tekst ‘Fuck 5G’ gestaan hebben.

Complottheorie

Er gaan allerlei filmpjes de wereld over die het bewijs zouden hebben dat 5G inderdaad een verband heeft met het coronavirus. De overheid zou volgens de fanatiekelingen de 5G masten inzetten om zo de populatie ziek te maken. De masten zouden de weerstand verlagen waardoor iedereen sneller het coronavirus zou krijgen. Er is nog geen onderzoek geweest naar deze link.

Bekijk ook:
Ellen DeGeneres positief getest op coronavirus

5G netwerk

Er zijn nog niet heel lang telefoons op de markt die gebruik kunnen maken van 5G. Met 5G zou je een langere batterijduur hebben, grotere bestanden kunnen sturen, en een snellere verbinding hebben. De snelheid zou zelfs zo hoog liggen dat glasvezel en dsl/kabel verbinding overbodig zouden worden.

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.