Steeds meer 5G-masten opzettelijk verbrand 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Steeds meer 5G-masten opzettelijk verbrand

Het complottheorie over de link tussen 5g-masten en het coronavirus begint langzamerhand meer aanhangers te krijgen. Het zijn angstige tijden, dus deze theorieën worden al snel geloofd. Er is nog geen officieel onderzoek gedaan naar de link tussen deze twee. Toch zijn de aanhangers van deze theorie zo overtuigd dat zij 5g-masten in brand steken.

Zes masten in brand

De fanatiekelingen lijken vooral in Brabant te wonen. Afgelopen week waren er al vier masten in brand gestoken in Deurne, Nuenen, Beesd en Rotterdam. Afgelopen nacht kwamen daar ook nog twee masten bij in Oudenbosch. Bij sommige van deze gevallen zou ook de tekst ‘Fuck 5G' gestaan hebben.

Complottheorie

Er gaan allerlei filmpjes de wereld over die het bewijs zouden hebben dat 5G inderdaad een verband heeft met het coronavirus. De overheid zou volgens de fanatiekelingen de 5G masten inzetten om zo de populatie ziek te maken. De masten zouden de weerstand verlagen waardoor iedereen sneller het coronavirus zou krijgen. Er is nog geen onderzoek geweest naar deze link.

Bekijk ook:
Review: Google Nest Thermostaat V3 Premium - Slim, duurzaam en kostenbesparend

5G netwerk

Er zijn nog niet heel lang telefoons op de markt die gebruik kunnen maken van 5G. Met 5G zou je een langere batterijduur hebben, grotere bestanden kunnen sturen, en een snellere verbinding hebben. De snelheid zou zelfs zo hoog liggen dat glasvezel en dsl/kabel verbinding overbodig zouden worden.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.