Staatssecretaris roept op om morgen naar de horeca te gaan 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Staatssecretaris roept op om morgen naar de horeca te gaan

Morgen, 1 juni, mogen de horeca zaken weer open. Dit betekent dat we weer lekker op het terras kunnen zitten met een hapje en een drankje erbij. Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken roept ons dan ook op om morgen gewoon naar het terras te gaan.

Steun de lokale ondernemer

Veel horeca ondernemers hebben het moeilijk gehad tijdens de gedwongen sluitingen. De pandemie was een geval van overmacht, en daar hebben veel ondernemers geen rekening mee gehouden als het om financiën gaat. De vraag is echter of je überhaupt wel rekening kunt houden met een pandemie. Het is nu belangrijk dat we de lokale ondernemers helpen om weer op hun benen te komen. De terrassen gaan vanaf 12:00 weer open, en het wordt 25 graden, dat terrasje kunnen we dus wel gebruiken.

Corona maatregelen

Natuurlijk is het wel belangrijk dat de corona maatregelen nog steeds gevolgd worden. Mensen die zich niet lekker voelen, en last hebben van klachten worden dan ook gevraagd om thuis te blijven. Ook is het belangrijk dat de 1.5 meter afstand in stand gehouden wordt. Dit geldt uiteraard niet voor gezinsleden. Als je een restaurant of café gaat bezoeken moet je wel van tevoren reserveren, daar mogen namelijk maar 30 mensen tegelijk naar binnen. Voor de terrassen is geen maximum ingesteld, zolang iedereen maar een zitplaats heeft.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.