sportscholen weer open

Sportscholen mogen weer open

0 Shares

Goed nieuws voor de fanatieke sporters onder ons, de sportscholen mogen weer open! Vanaf 1 juli zullen de maatregelen rondom sportscholen versoepeld worden, en mogen we weer gaan sporten. Mark Rutte benadrukt wel dat de versoepeling alleen doorgaat als dit “ook echt kan”. Eind juni komt het Outbreak Management Team opnieuw met een advies om de opening te bevestigen.

Sportscholen weer open

Eerder deze maand werd gezegd dat de sportscholen pas op 1 september zouden openen, maar er werd ondertussen ook gekeken naar de mogelijkheid om deze eerder te openen. Het besluit heeft toen veel kritiek gekregen. Sportscholen vroeger zich vooral af waarom kroegen wel open konden, en zij niet. De meeste sportscholen hadden al maatregelen genomen zodat zij op 1 juni open konden.

Sportscholen en sauna’s open onder strenge voorwaarden

Natuurlijk zitten er wel strenge voorwaarden aan het openen van de sportscholen. De sportscholen mogen dan ook alleen open als zij aan dit advies kunnen voldoen. Het is nog altijd niet zeker of het stappenplan voor versoepeling wel doorgaat. Dit wordt van week tot week bekeken. Als de cijfers blijven dalen, dan is het zeer waarschijnlijk dat alles gewoon door kan gaan.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.