in ,

Sportscholen mogen weer open

Eind juni komt het OMT met een nieuw advies

sportscholen weer open

Goed nieuws voor de fanatieke sporters onder ons, de sportscholen mogen weer open! Vanaf 1 juli zullen de maatregelen rondom sportscholen versoepeld worden, en mogen we weer gaan sporten. Mark Rutte benadrukt wel dat de versoepeling alleen doorgaat als dit “ook echt kan”. Eind juni komt het Outbreak Management Team opnieuw met een advies om de opening te bevestigen.

Sportscholen weer open

Eerder deze maand werd gezegd dat de sportscholen pas op 1 september zouden openen, maar er werd ondertussen ook gekeken naar de mogelijkheid om deze eerder te openen. Het besluit heeft toen veel kritiek gekregen. Sportscholen vroeger zich vooral af waarom kroegen wel open konden, en zij niet. De meeste sportscholen hadden al maatregelen genomen zodat zij op 1 juni open konden.

Sportscholen en sauna’s open onder strenge voorwaarden

Natuurlijk zitten er wel strenge voorwaarden aan het openen van de sportscholen. De sportscholen mogen dan ook alleen open als zij aan dit advies kunnen voldoen. Het is nog altijd niet zeker of het stappenplan voor versoepeling wel doorgaat. Dit wordt van week tot week bekeken. Als de cijfers blijven dalen, dan is het zeer waarschijnlijk dat alles gewoon door kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Noord Ierland

Met de auto door Noord-Ierland touren

SGR-A1

De SGR-A1 is een high-tech bewakingssysteem van Samsung