sportscholen weer open
Saved Read later
Deel dit bericht

Sportscholen mogen weer open

Goed nieuws voor de fanatieke sporters onder ons, de sportscholen mogen weer open! Vanaf 1 juli zullen de maatregelen rondom sportscholen versoepeld worden, en mogen we weer gaan sporten. Mark Rutte benadrukt wel dat de versoepeling alleen doorgaat als dit “ook echt kan”. Eind juni komt het Outbreak Management Team opnieuw met een advies om de opening te bevestigen.

Sportscholen weer open

Eerder deze maand werd gezegd dat de sportscholen pas op 1 september zouden openen, maar er werd ondertussen ook gekeken naar de mogelijkheid om deze eerder te openen. Het besluit heeft toen veel kritiek gekregen. Sportscholen vroeger zich vooral af waarom kroegen wel open konden, en zij niet. De meeste sportscholen hadden al maatregelen genomen zodat zij op 1 juni open konden.

Bekijk ook:
Het beste sporthorloge; een top 5!

Sportscholen en sauna's open onder strenge voorwaarden

Natuurlijk zitten er wel strenge voorwaarden aan het openen van de sportscholen. De sportscholen mogen dan ook alleen open als zij aan dit advies kunnen voldoen. Het is nog altijd niet zeker of het stappenplan voor versoepeling wel doorgaat. Dit wordt van week tot week bekeken. Als de cijfers blijven dalen, dan is het zeer waarschijnlijk dat alles gewoon door kan gaan.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.