Black Lives Matter Louisville
Saved Read later
Deel dit bericht

Schokkende beelden: man schiet op BLM demonstranten in Louisville

De spanning loopt steeds meer op in de Verenigde Staten als het om de Black Lives Matter protesten gaat. Zaterdag is het helemaal misgegaan in Louisville. Een man opende het vuur op een groep demonstranten. Een persoon is hierbij om het leven gekomen.

Black Lives Matter Louisville

De demonstranten waren samengekomen door de dood van Breonna Taylor, een 26 jarige vrouw. Er werd acht keer op haar geschoten waardoor zij overleed tijdens haar arrestatie op 13 maart. Volgens de betrokken agenten begon haar vriend met schieten toen zij het appartement in gingen. De agenten droegen op dat moment geen uniform, volgens de familie begon hij dan ook met schieten omdat hij dacht dat zij inbrekers waren.

Schietpartij Louisville

Een blanke man heeft tijdens het vreedzame protest het vuur geopend op de demonstranten. Minstens twee personen zijn hierbij geraakt, waarbij één persoon is overleden aan zijn verwondingen. Agenten hebben nog geprobeerd de man te redden maar zijn verwondingen waren te erg. Er is verder weinig informatie vrijgegeven omdat het onderzoek nog loopt.

Bekijk ook:
Apple overtroeft Samsung: Een vergelijking van prijs en prestaties

Op 28 mei was er ook al een schietpartij waarbij zeven mensen geraakt werden. De moeder van de overleden Breonna Taylor heeft aangedrongen om elkaar geen pijn meer te doen.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.