in ,

Schokkend: Italiaanse autotunnels staan op punt van instorten

Schokkend nieuws vanuit Italië. In het Zuid-Europese land voldoen ongeveer tweehonderd tunnels niet aan de veiligheidsvoorschriften. Een groot gedeelte staat op het punt van instorten.

Morandi-brug

Ongeveer anderhalf jaar geleden stortte de Morandi-brug in. Doordat deze brug instortte kwamen er 43 mensen om het leven. Echter blijkt nu, uit onderzoek dat in handen kwam van de Italiaanse media, dat er meer aan de hand is.

Bijzondere situatie in tunnels

De tunnels in Italië zijn enorm aan het verouderen. In veel tunnels is bijna geen verlichting aanwezig. Doordat er bijna geen verlichting is, is de kans op ongevallen enorm. Ook druipt er water van de plafonds en brokkelen er stukken steen van de wanden af. Ook blijkt uit de informatie van het ministerie van verkeer dat de vluchtroutes gebrekkig zijn en de veiligheidssystemen niet goed werken.

Gaten in de weg

Alle informatie van het ministerie van verkeer kwam op straat terecht. Dit gebeurde nadat er eind december een groot gat in de weg zat in een tunnel bij de stad Genua. Deze week werd een tunnel afgesloten tussen de plaatsen Turijn en Savona vanwege vergelijkbare problemen.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Clinch Anouk en Lil’ Kleine eindelijk op tv

Waarom is de zee zout?