sail amsterdam
Saved Read later
Deel dit bericht

Sail Amsterdam pas in 2025 weer mogelijk

Gisteren is het hoge woord eruit gekomen dat evenementen afgelast zijn. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, maar er is één evenement wat misschien wel het hardst getroffen wordt: Sail Amsterdam. Dit evenement komt om de 5 jaar naar Amsterdam, maar kan dus dit jaar niet doorgaan.

Miljoenen bezoekers

Afgelopen dinsdagavond liet de organisatie van Sail Amsterdam nog weten dat zij alternatieve scenario's zouden onderzoeken voor het evenement wat van 12 tot en met 16 augustus zou plaatsvinden. Na overleg met de gemeente, haven, provincie en andere betrokkenen is er toch voor gekozen om het evenement af te lasten. In 2015 waren er nog 2,3 miljoen bezoekers op het evenement.

Geen andere keuze

De organisatie heeft beloofd om het evenement in 2025 groots terug te laten keren. Dit is ook het jaar waarin Amsterdam zijn 750ste verjaardag viert. Het bleek na onderzoek niet mogelijk om het evenement eerder te laten terugkeren. Ten eerste is er geen zekerheid of zo'n groot evenement wel door kan gaan volgend jaar. Verder zijn de agenda's van veel schepen ook al volgepland voor de komende jaren waardoor zij dus niet aanwezig kunnen zijn bij het evenement.

Bekijk ook:
Dit is het duurste hotel in Amsterdam

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.