Rutte belt met Canadese premier Trudeau over MH17 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Rutte belt met Canadese premier Trudeau over MH17

Naar aanleiding van het neergestorte vliegtuig van Ukraine International Airlines woensdag bij Teheran belde de Canadese premier Justin Trudeau met Mark Rutte om te vragen naar zijn ervaring en expertise. Rutte heeft daarbij ‘alle steun aangeboden die Nederland kan bieden', aldus zijn woordvoerder.

Persconferentie

Op een persconferentie meldde Trudeau dat Rutte hem had gewezen op het belang van het voortdurend op de hoogte houden van de nabestaanden en van het contact hebben met alle betrokken partijen. Rutte bood aan informatie en expertise te delen.

MH17

Vlucht MH17 van Malaysia Airlines werd in juli 2014 boven oorlogsgebied in het oosten van Oekraïne neergeschoten. Volgens internationaal onderzoek was de Buk-raket afkomstig van een Russische legerbasis. Alle 298 inzittenden kwamen om, onder wie bijna tweehonderd Nederlanders.

Deel dit bericht
Read later
Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.