in

OMGOMG sadsad AngryAngry

Politie deelt beelden van plundering bij JD Sports

Op donderdagavond 7 november werd een winkel van JD Sports leeggeroofd in Amsterdam-Zuidoost. De daders hadden twee weken de tijd om zich te melden, maar tot op heden is dat niet gebeurd.

Duidelijke beelden

De politie had eerder al aangegeven dat de jongeren zich zelf konden melden bij de politie. Anders zouden de beelden online geplaatst worden. En ja, die beelden zijn toch wel bijzonder duidelijk. Op de beelden is te zien hoe zeven jongeren met capuchons de winkel binnenstormen. Vervolgens nemen ze zoveel mogelijk kleding mee. Ook hadden ze messen bij zich.

Bijzondere periode

De periode waarin de winkel in Amsterdam Zuidoost werd overvallen valt samen met andere plunderingen bij JD Sports. In de weken rondom deze plundering werden winkels van JD Sports geplunderd in Londen, Brussel en Luik.

De beelden

Omdat het gaat om waarschijnlijk erg jonge jongens, heeft de politie de kans gegeven om zelf naar het bureau te gaan. Niemand heeft dit gedaan.

Herken jij iemand op de beelden? Neem dan contact op met de politie. Dit kan via de nationale tiplijn: 0800-6070. Ook kan dit anoniem via: 0800-7000

Expert

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

TrendwatcherAuteurPoll ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

IKEA met je lief? Knallende ruzie!

Buschauffeur maakt ronde af ondanks messteken