Polaroid brengt Barbie camera opnieuw uit 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Polaroid brengt Barbie camera opnieuw uit

Voor sommige volwassenen wordt hun kindertijd weer een beetje werkelijkheid met de opnieuw aangekondige Polaroid 600 in de stijl van barbie.

Refurbished modellen

De nieuwe Polaroid 600 Barbie Throwback camera ziet er niet alleen uit als een oude Polaroid, het is er ook hetzelfde model maar dan opnieuw uitgebracht. Het originele model komt oorspronkelijk uit 1999 en was toen een succes onder kinderen. De refurbished modellen zijn afkomstig van een originele Polaroid modellen welke zijn getest door Retrospekt, een restauratie bedrijf gespecialiseerd in vintage producten.

Polaroid bijna failliet

Polaroid had het tot 10 jaar geleden zwaar. Het productaanbod was laag en het camerabedrijf werd zelfs bijna failliet verklaard. Een paar jaar geleden kreeg het bedrijf een flinke herstart en ontwikkelde ze nieuwe camera’s in de stijl van hun eigen look en feel. Zoals de OneStep 2, een moderne upgrade van de originele OneStep serie. Daarnaast heeft Polaroid ook series uitgebracht in samenwerking met MTV, Stranger Things en Hello Kitty.

Bekijk ook:
Virtual reality trends: Drie top VR-brillen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Het Barbie model is in beperkte oplage beschikbaar voor 179,99 euro, exclusief film om de foto’s mee te maken. Je kan de camera bestellen via deze link >

Deel dit bericht
Read later
Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.